© Anna Stokland

Kylie Jenner bekræfter endnu en gang denne frygtede øjenbrynstrend

Står det til stjerner som Bella Hadid og nu også Kylie Jenner, skal vi vinke farvel til de markante bryn og i stedet omfavne det helt modsatte.

Fra at have skulle have været så mørke og buskede som muligt, er vi det seneste år begyndt at se flere og flere tegn på, at brynmoden nu går i den stik modsatte retning. Vi har allerede set, hvordan brynene bliver lysere og lysere, og nu skal de også være tyndere, hvilket Kylie Jenner er den seneste stjerne til at bekræfte.

Det startede som nævnt med, at brynene blev lysere. Det så vi blandt under den seneste danske modeuge, hvor flere gæster og modeller havde ladet brynene afblege. Næsten samtidigt begyndte der også at ske ting og sager med blandt Hollywoodstjernernes bryn. Blandt andre fik modellen Bella Hadid en del tyndere bryn, som hun stadig holder ved – og nu har også Kylie Jenner netop vist sig med sit bud på 1990’ernes berygtede tynde bryn.

Grunden til, at de tynde bryn har fået et lidt blakket ry, er, at de kan efterlade dig med permanent tynde bryn, hvis du over en længere årrække plukker løs, fordi hårsækkene til sidst dør eller bliver inaktive. Men prøver du blot trenden af for en kort stund, burde du kunne få fyldige bryn igen, hvis du ikke længere ønsker at være med på, hvad der ser ud til at blive en af de større bryntrends for 2022. Du kan også vælge at bruge concealer til at dække og forme dine bryn og dermed eksperimentere med det tynde udtryk på en knap så permanent måde.