Glossier generation g
© Glossier

Længe ventet nyhed fra Glossier giver perfekte læber

Produktet er inspireret af et makeuptrick, som de professionelle makeupartister bruger, der nu kan kopieres derhjemme

Denne sommer nåede Glossier-feberen til Danmark, og det amerikanske mærke er da også mestre i at skabe makeup, som alle kan bruge.

Psst ... 90'ernes store makeup-hit er tilbage

Det samme kan siges om Glossiers nye produkt, Generation g – en relancering af mærkets læbefarver, der har fået et nyt udseende. Læbestifterne er transparante og matte i nuancer, der ændrer sig alt efter, hvem der bærer dem. De vil nemlig korrigere sig efter din hudtone, og kan både bæres som et diskret strejf af farve eller bygges op med flere lag, hvis du ønsker en synligere effekt.

© Glossier

Generation g er ifølge Glossier inspireret direkte af en teknik, som flere makeupartister benytter backstage, når de skal lægge læbestift. Her bliver først lagt ét lag læbestift, så duppes overskydende farve af med et lommetørklæde, herefter påføres endnu et lag læbestift, som endnu en gang bliver duppet for at fjerne overskydende farve.

På den måde opnås et smukt, ubesværet farveslør på læberne, og nu kan du få samme effekt derhjemme ved bare at smøre Generation g over læberne.

© Glossier

Generation g giver en skødesløs læbefarve, som går glimrende i spænd med danske kvinders diskrete makeupvaner, der fremhæver uden at stjæle billedet.

© Glossier

Generation g kan fås fra i dag af på Glossier.com, kommer i seks farver og koster 130 kroner.