lip plumper
© Zara

00’ernes læbeforstørrende hit er tilbage

Savner du lidt mere trutmund? Få fyldige læber i en fart med de nye udgaver af en gammel klassiker

Før Cara Delevingne og bryn blev det altoverskyggende omdrejningspunkt i makeuppens verden, var læberne i fokus.

I 00'ernes jagt på en fyldig kyssemund blev læberne flittigt smurt produktet lip plumber, der ikke bare gav glans, men også kunne få læberne til at svulme op takket være forskellige kradse ingredienser som chili og cayennepeber.

Trods produktets rimelige effekt, dalede lip plumpernes popularitet – indtil nu. Det læbeforstørrende produkt er tilbage, men denne gang uden den sviende fornemmelse fra 00’ernes lip plumpere. Forskellen er, at de nye versioner ikke bruger ingredienser, der bevidst irriterer huden, så blodkarerne hæver op, men i stedet indeholder fugt som hyaluronsyre, der udfylder tørhedslinjer og binder vand i huden, hvilket får læberne til at fremstå fugtmættede og voluminøse.

Vil du smøre dig til mere fylde, får du her tre bud på den nye generation af læbeforstørrende lip plumpere. Vær opmærksom på, at det på ingen måde er en mirakelkur, men i de fleste tilfælde vil læberne syne af mere – og generelt gør det sig gældende, at masser af fugt og glansfuld læbemakeup giver illusionen af en fyldigere trutmund.