© Elin Warn

Makeuptips fra skandinavisk it-girl

Vi har snakket med den skandinaviske it-girl, Elin Warn, som har løftet sløret for, hvilke makeup produkter hun bruger til at skabe hendes go-to party-look – smokey eyes i varme toner og med masser af glitter.

Start med at preppe din hud

Hvis din makeup skal holde hele aftenen (og natten med), så er det altid en god ide at sørge for at preppe din hud med god pleje, inden du påfører makeup. En velplejet hud hjælper også med, at makeuppen lægger sig pænere på huden.

"Jeg laver altid Gua Sha massage i mit ansigt, før jeg skal til et event. Derefter påfører jeg Super Elixir fra Verso, ansigtscreme fra La Roche-Posay og slutter af med læbepomade fra Dr. Barbara Strum." — Elin Warn

Smokey eyes

Du går aldrig galt i byen med smokey eyes – og slet ikke et brunt et af slagsen med glitter. Smokey eyes er oven i købet et perfekt look at begive sig ud, hvis du er nybegynder til makeup – det er nemlig forholdsvist nemt at kreere, da det ikke kræver den store præcision, og så kan du skabe det med ganske få produkter.

Start med at påføre en varm og brunlig farve på hele øjenlåget – du kan påføre farven med din finger og bruge en ren, fluffy øjenskyggepensel til at blende kanterne. Det er vigtigt, at du er omhyggelig med at blende kanterne – det er de bløde kanter, der skaber den 'smokey' effekt. Herefter kan du påføre glitter. Brug din finger til at påføre glitter på den ydre halvdel af øjenlåget. Afslut med at påføre eyeliner i vandlinjen af øjet og mascara på bukkede vipper. For ekstra intensitet i looket kan du påføre en lille smule af den brunlige farve langs den nedre vippekant med øjenskyggepenslen.

Tip!
Hvis du ikke ligger inde med en brunlig øjenskygge, kan du, ligesom Elin, bruge en bronzer som øjenskygge i stedet for – en bronzer gør det mindst lige så godt, som en øjenskygge.

"Til dette party-look har jeg brugt en mørkebrun eyeliner fra Hourglass, og til øjenskygge har jeg brugt en Bronzing Powder og en Paint Pot som begge er fra Mac Cosmetics" — Elin Warn

The final touch

Fuldend looket med lidt ekstra shine på læber og kindben. For ikke at fjerne fokus fra dine flotte smokey eyes, kan du vælge en lipgloss fremfor en læbestift og en highlighter, der giver et naturligt shine.

"Jeg afslutter looket med en perfekt duft, gloss på læberne og lidt highlighter – jeg har altid Dewy Highlighter fra Natalie med i tasken til touch up i løbet af aftenen." — Elin Warn