Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

bryllupsmakeup © L'Oréal

Nyt makeupsamarbejde er oplagt til dig, der er kommende brud

L'Oréal har i samarbejde med verdenskendt haute couture-designer skabt en ny makeupkollektion, der lanceres lige i tide til den forestående bryllupssæson.

2021 spås til at blive det helt store bryllupsår, da mange af sidste års planlagte bryllupper er blevet udskudt til i år. Forhåbentligt vil denne sommer forløbe uden helt så mange restriktioner, så de udskudte bryllupper endelig kan afholdes. Og skal du være brud i år, bør du hold høje med L’Oréals helt nye limited edition makeupkollektion lavet i samarbejde med haute couture og brudekjole-designer Elie Saab.

LOP_20210219-digital-eliesaab_flatlay_range_dmi_4x5_no-cta_1_1080x1080px
1 / 3

Kollektionen er lavet ud fra en vision om at skabe produkter, som vil få modtageren til at føle sig godt tilpas og give mere selvtillid. Mantraet ‘the power of grace’ har været udgangspunktet for både øjenskyggepaletten med lædedetaljer og de mindst lige så smukke læbestifter med indgraveret mønster. Derudover indeholder kollektionen også mascara og lipgloss i blide farver.

L'Oréal Paris x ELIE SAAB
9 Eyeshadow palette 200 kr.
Rouge signature metallic i ambre choc 110 kr.
Color riche satin lipstick i royal attitude 100 kr.
Mascara i black 100 kr. Kan købes her.

3600523953745_Open
2 / 3

Øjenskyggepaletten byder på både diskrete jordfarver og lidt mere modige nuancer i grøn og dyb lilla, hvilket gør den meget alsidig og nem at bruge til mange forskellige look.

Tip
Er du til en diskret brudemakeup, så fokusér på palettens brændte jordtoner. Føler du dig mere modig, så byg de brune nuancer op med et enkelt strejf af lilla eller flaskegrøn på midten af øjenlåget. Hav en bred pensel og en mindre klar. Brug den store pensel med lette fejende bevægelser over øjenlåget, og læg en let skygge langs øjets nedre vippekant med den lille pensel.

L'Oréal Paris x ELIE SAAB KOLLEKTION
9 Eyeshadow palette
200 kr. Kan købes her.

20210219-digital-ElieSaab_flatlay_Range_dmi_4x5_no-cta_4
3 / 3

Kollektionens læbestifter fås i både klassiske røde og nude nuancer, ligesom at den skinnende gloss fås i flere fine rosa nuancer med og uden glimtende pigment.

Tip
Læbestifterne kan bruges alene eller blandes med et lag af kollektions gloss for mere shine eller illusionen af større læber, som skabes ved at duppe skinnende gloss på midten af læben.

L'Oréal Paris x ELIE SAAB

Rouge signature metallic i ambre choc 110 kr.
Color riche satin lipstick i royal attitude 100 kr.
Mascara i black 100 kr. Kan købes her.