© Anna Stokland

Nyt TikTok-filter hjælper dig til at få perfekte øjenbryn

Flere end ti millioner har allerede prøvet filteret, der efter sigende skulle hjælpe dig til at få optimeret dine bryn.

Rigtig mange vil gerne lære at forme brynene selv, men har svært ved at finde ud af, hvor de skal begynde. Det kan nemlig føles som en hel videnskab, når pincetten skal findes frem, eller når du bare gerne vil tegne dem op med en brynpen.

Er du også i tvivl om, hvad den ideelle form på dine øjenbryn er, vil TikToks seneste skønhedstrend måske være løsningen. Det er et nyt filter, der er lavet til at vise, præcis hvordan formen på dine bryn bør være, og som på kort tid er blevet utroligt populært, fordi det rent faktisk giver flottere bryn.

Browfilter

Søger du på hashtagget #browfilter, kommer der ikke færre end 10 millioner søgninger frem. Brugerne på TikTok er nemlig blevet glade for filteret lavet af TikTok-brugeren Grace M Choi, og nedenfor kan du se hende bruge filteret, der nu er blevet et viralt bryn-hit.

Filteret scanner dit ansigt og laver derefter en skabelon for, hvad der skulle være den perfekte ratio for dine bryn og dit ansigt. Det vil sige, at den viser, hvor brynene skal starte og slutte, og hvor høj din bue skal være – hvilket alt i alt skulle give mere symmetriske bryn.

Den måde, folk bruger filteret på, er ved at tegne tre prikker efter diagrammet: en i starten af brynet, en ved det højeste punkt på brynets bue og en, hvor brynene skal ende. Derefter fyldes brynet ud med farve fra en brynpen eller en liner.

Derefter vil det være en god idé at afslutte med en gennemsigtig bryn-gel, som du reder igennem brynene med opadgående strøg. Det giver længere holdbarhed og sikrer, at farven ser mere organisk ud i brynene. Et god tip er også at sætte telefonen på et stabilt underlag, inden du scanner, så du ikke skal holde telefonen i hånden, og så du dermed er sikker på, at en rystende hånd ikke ødelægger symmetrien.