Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Neglelak med glimmer © Anna stokland

Så dramatisk er efterårets populæreste neglelaksfarve

Det er på tide at sige farvel til de fine pasteller, for denne sæson peger tendenserne imod drama, og du kan derfor med fordel finde denne iøjnefaldende farve frem igen.

Ligesom at en ny sæson afspejler sig på valg af tøj i vores garderobe, kan det også ses på skønhedshyldens udvalg af neglelak. En ny neglelak er desuden en nem og forholdsvis prisvenlig måde at pifte efterårslooket op, og i år er der helt nye farver på paletten.

Du kan godt lægge nogle af sommerens søde farver væk til fordel for langt mere dramatiske nuancer. Der er nemlig dømt dybe røde nuancer og kraftige juveltoner i skinnende metaller. Det kan måske komme som lidt af en overraskelse, at vi igen skal male neglene i farver som mørkegrøn, blå og vinrød, men det er ikke desto mindre tendensen dette efterår, og de iøjnefaldende farver vil helt sikkert give resten af dit look et elegant udtryk.

grøn-

Dyb flaskegrøn

Sidste år begyndte grøn at indtage modeverdenen, og i år har den optimistiske farve fundet vej til vores negle. I foråret var det neongrøn, men den lyse farve er blevet overtaget af en flaskegrøn juvelfarve. Den flaskegrønne farve er næsten at finde i alle nye neglelakskollektioner, og den er derfor en sikker vinder dette efterår.

NAILS INC hos Magasin.dk
nailpure i forest green
145 kr.

3348901325738

Mørkeblå

Sæsonens mørkeblå farve vil formentligt dele vandene, da nogle er helt med på den blå bølge, imens andre vil synes, at den larmer lidt for meget. Men ikke desto mindre ser den ud til at blive en populær farve i år, og du vælger selv, om neglene skal være malet i midnatsblå eller i petroleumsblå som denne fra Dior.

DIOR hos Matas.dk
Vernis couture colour i now
205 kr.

opi

Bourgogne

Den dybe vinrøde nuance blive både et hit på vores læber men også på neglene, hvor farven gerne må være blandet med glitterpartikler. Er du ikke til glimmer, er farven også et hit i form af en blank og skinnende lak.

OPI hos Magasin.dk
Infinite shine 2 i complimentary wine
150 kr.

essie

Sølvglimmer

Tager man et kig på Instagram, laves og deles der billeder af nail art som aldrig før. Den kreative neglekunst var også en del af de internationale modeuger, hvor især negle med påklistrede similisten var et look, som flere designere viste under AW20-modeugerne. For eksempel havde alle modellerne hos Simone Rocha fået klistret sølvglimtende similisten på neglene. Dette look kan nemt kopieres med løse similisten og gennemsigtig lak til at hæfte med, men skal det være endnu nemmere, kan du i stedet lakere neglene med en glimmerneglelak med store sølv partikler i. Læg kun et par få lag, så det løse glitter bedre kommer til sin ret.

ESSIE hos Magasin.dk
Nail polish luxe effects i set in stone
100 kr.