© anna stokland

Så nemt slipper du af med mørke rander under øjnene

Din hud under øjnene er tyndere end i resten af ansigtet – og det er derfor ikke nødvendigvis den samme concealer, du skal bruge under øjnene, når mørke rander skal mindskes.

Din hud under øjnene er tyndere end i resten af ansigtet, og det er derfor ikke nødvendigvis den samme concealer du skal bruge, når de mørke rander under øjnene skal mindskes. Vi har testet og fundet frem til de concealere, der vinder på både tekstur, dækkeevne og holdbarhed, så det i hvert fald ikke er dine øjenomgivelser, der afslører, at du ikke har sovet nok.

Derfor får du mørke rande under øjnene

Mørke rander under øjnene kan skyldes flere ting: Genetik, for lidt søvn, dehydrering eller mørk pigmentering fra solskader. Dernæst kan mange opleve at blive hævede under øjnene på grund af væskeophobninger, hvilket giver uheldige skygger. Med alderen bliver huden under øjnene endnu tyndere, hvilket får de mørke blodkar under øjnene til at stå mere frem. Sørg for at drikke nok vand i løbet af dagen, og styrk din hud omkring øjnene med en god øjencreme. Kig efter en øjencreme indeholdende retinol, der både udglatter og gør huden tykkere.

Kig med herunder, hvor vi har samlet de 3 bedste concealere til under øjnene.

RMS BEAUTY UNCOVERUP CONCEALER:
Concealeren fra RMS Beauty nærmest smelter ind i huden. Den indeholder flere nærende olier, som sikrer at huden under øjnene holdes fugtet. Og med en let til medium dækkeevne giver den et så naturligt og lækkert resultat, at man næsten fristes til at bruge den i hele ansigtet.

TARTE SHAPE TAPE CONTOUR CONCEALER:
Hvis du er på udkig efter en concealer, der dækker det hele er denne svaret. Tartes bestseller både lysner og udglatter, og på trods af, at den gør huden mat oplevede vi ikke, at den på nogen måde virkede udtørrende. Ideel til de meget mørke rande og rødme.

SMASHBOX BECCA UNDER EYE BRIGHTENING CORRECTOR:
Da makeup-brandet Becca lukkede og slukkede i 2021 var Smashbox heldigvis hurtige til at sikre sig, at kultproduktet Under eye brightening corrector ikke gik fortabt. Concealeren, eller correctoren som den hedder, både lysner, korrigerer og fugter trætte øjenomgivelser alt imens blå toner i huden neutraliseres. En klar vinder hos alverdens beauty-fanatikere.