jessica alba med lange øjenvipper og one two cosmetics magnetic lashes
© Wenn.com

Så vilde er de magnetiske øjenvipper

Kan du ikke finde ud af at bruge kunstige øjenvipper? Så skal du prøve den magnetiske version, der er nemme at påføre – og ikke kræver lim

Lange vipper er nemmest at erhverve sig igennem et par falske øjenvipper, og hvis du vælger den rette længde og volumen, kan du få et virkelig flot resultat. Dog er det langt fra alle, der mestrer kunsten at påføre et par falske vipper. Det kræver både øvelse og fingerfærdighed, men nu melder en ny og revolutionerende slags vipper sig på banen – og de kræver ikke engang lim.

Psst ... Du kan også prøve kræfter med den nye mascara, der er så populær, at der på verdensplans sælges én i minuttet

Det er firmaet One Two Cosmetics, som står bag de falske øjenvipper Magnetic lashes, der påføres via magneter. Der florerer flere Youtube- og Instagram-videoer af de magnetiske vipper, og selve påførelsen ser næsten legenede let ud. Se selv med nedenfor.

Sådan funger det

Du skal bruge to sæt vipper til et øje, hvor du forsigtigt ligger det første lag vipper på overvipperne og dernæst fører et andet sæt under vipperne. På de to sæt vipper sidder der en lille magnet, som sætter sig sammen, når de placeres over og under hinanden. Når de skal af, skal du blot separere dem igen, hvilket er en del lettere at overskue end at skulle til at fjerne rester fra øjenvippelim.

Er du interesseret i de magnetiske vipper, kan du se en længere demonstration nedenfor, og desuden bugner Youtube af anmeldelser, som du finder ved at søge på One Two Cosmetics Magnetic lashes.

De magnetiske vipper er endnu ikke kommet til Danmark, men hvis de virkelige er så nemme og holdbare, som firmaet bag lover, må man håbe, at de også snart finder vej hertil, da det vil gøre fest-makeuppen en del lettere at lægge.