Sådan får du den perfekte hverdagsmascara

Har du festmascaraen, der giver tykke lange vipper, men mangler du den perfekte hverdagsmascara? Så kig med her

Har du også problemer med at finde en af de bedste mascaraer, der er diskret nok til hverdagsbrug og som kan bestå følgende kriterier:

Den skal være diskret, men stadig give vipperne definition, og så må den absolut ikke klumpe.

Her vil mange af dine festmascaraer, som fungerer når musikken er høj og lyset er dæmpet, nok ikke bestå testen.

De bedste mascaraer

Derfor er det måske på tide at prøve med et helt nyt vippeprodukt, nemlig en farvet vippeprimer.

En vippeprimer bruges egentlig under din mascara, men kan sagtens bruges alene. Vippeprimerenvil holde dine vipper buede hele dagen, hvis du først bukker dem med en vippebukker, og give dem en mørkere farve, hvilket vil give definerede og naturlige vipper.

Er en vippeprimer ikke nok for dig, så gå efter en mascara med en gummiapplikator som er bedre til at adskille din vipper.

Dette skyldes, at gummibørsten ikke samler lige så meget mascara op som en almindelig nylonbørste. Med den almindelige nylonbørste får du altså mere produkt på vipperne, men dermed er der også en større chance for at få klumpede vipper.

Læg det perfekte hverdagslook

Vil du gerne ramme det perfekte hverdagslook, så giv dine vipper et let buk med vippebukkeren, påfør mascara, og red gerne dine vipper igennem med en ren mascarabørste.

Du kan også vælge en brun mascara, eller blande en mascara med en klar bryngel ved først at lægge et let lag mascara, som du derefter børster igennem med bryngeléen, inden mascararen har nået at tørre.