Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

2

Sådan får du flotte negle, som holder hele julen

Få to smarte tips, der gør, at din neglelak holder længere – og bliv inspireret til at lave fine julenegle.

Så er det ved at være tid til jul. Det betyder selvfølgelig også fine julenegle. Selvom julen og julearrangementerne ser lidt anderledes ud i år, skal vi nemlig stadig sørge for den hyggelige julestemning, og her kan dine negle hjælpe den ekstra godt på vej.

Her får du inspiration til, hvordan du får smukke julenegle, som holder hele julen. Ifølge essie, som artiklen er lavet i samarbejde med, kræver det nemlig oftest, at du bare husker to ting.

ESSIE-Aug20_Holiday_354 © essie

Med essies lakker i julede farver har du masser af mulighed for at designe dine helt egne julenegle.

To tips til negle, der holder hele julen

Det er super ærgerligt at bruge lang tid på at lægge en flot neglelak, hvis den kun holder nogle få dage. Derfor får du her to smarte tips, som gør, at din neglelak holder længere.

  1. Hvis du ønsker en neglelak, der holder længe, er det vigtigt, du husker at have alle delene med. Det er base, farve, måske endnu en farve, top coat – og til sidst bør du slutte af med en negleolie. Når du har givet neglene den fulde manicure-oplevelse, sikrer du dig, at de kan holde til alle julegøremålene.

  2. Handskerne skal af og på i vinterkulden, du skal måske lave lerdekorationer, og så er der mange julegaver at pakke ind. Derfor skal du finde en neglelak, der holder til det hele. Det har altså betydning, at du finder et mærke, som laver kvalitetsneglelak, der holder gennem juleræset.

Inspiration til cool og anderledes julenegle

Vil du have fine julenegle, som signalerer jul, uden at det bliver overdrevet, er der et hav af muligheder. Det handler bare om at lege med de klassiske julefarver i forskellige mønstre og sammensætninger. Som eksempel viser essie her, hvordan du kan mikse tre julede farver i et stilrent og simpelt mønster, som enhver kan lave.

Alt, du skal gøre, er at påføre et tyndt lag essie base coat. Herefter skal du bruge en smal børste og lave en grønlig stribe tværs over halvdelen af neglen. Bagefter lægger du en hvid smal stribe i bunden og toppen af den grønne, og derefter slutter du af med to små røde striber i midten.

Tip: Segl looket med essie good to go top coat og afslut med en lækker negleolie for negle, som holder til både gaveindpakning og julebag.

Alle essie-lakkerne til looket kan købes her.

ESSIE_Lead1 © essie

Farverne, som er brugt her, er fifth avenue, blanc og mint candy apple, og så er der desuden brugt base coat: here to stay og top coat: good to go.

Pep juleneglene op med glitter

En god måde at lave mere iøjenfaldende julenegle på, uden at det bliver for voldsomt, er ved at kombinere de klassiske farver med glimmerfarver. Du kan altså nøjes med at male de fleste af neglene i ens farver som eksempelvis en simpel rød, og så kan du lade en enkelt af neglene være i glimmersølv eller glimmerguld. Det kan for eksempel være neglen på din ringfinger, som får lov til at skille sig ud, skinne og glitre igennem.

Så bliver det svært ikke at være i julestemning hele december.

ESSIE-enamel-set-in-stones-front-EU © essie

Med essie-lakkerne set in stones kan du nemt putte store glimmersten ovenpå din farvede lak – eller du kan bruge dem alene.