Sådan får du flotte negle, som holder hele julen

Få to smarte tips, der gør, at din neglelak holder længere – og bliv inspireret til at lave fine julenegle.

Så er det ved at være tid til jul. Det betyder selvfølgelig også fine julenegle. Selvom julen og julearrangementerne ser lidt anderledes ud i år, skal vi nemlig stadig sørge for den hyggelige julestemning, og her kan dine negle hjælpe den ekstra godt på vej.

Her får du inspiration til, hvordan du får smukke julenegle, som holder hele julen. Ifølge essie, som artiklen er lavet i samarbejde med, kræver det nemlig oftest, at du bare husker to ting.

Med essies lakker i julede farver har du masser af mulighed for at designe dine helt egne julenegle.

© essie

Farverne, som er brugt her, er fifth avenue, blanc og mint candy apple, og så er der desuden brugt base coat: here to stay og top coat: good to go.

© essie

Pep juleneglene op med glitter

En god måde at lave mere iøjenfaldende julenegle på, uden at det bliver for voldsomt, er ved at kombinere de klassiske farver med glimmerfarver. Du kan altså nøjes med at male de fleste af neglene i ens farver som eksempelvis en simpel rød, og så kan du lade en enkelt af neglene være i glimmersølv eller glimmerguld. Det kan for eksempel være neglen på din ringfinger, som får lov til at skille sig ud, skinne og glitre igennem.

Så bliver det svært ikke at være i julestemning hele december.

Med essie-lakkerne set in stones kan du nemt putte store glimmersten ovenpå din farvede lak – eller du kan bruge dem alene.

© essie