© Chanel

Sådan ser sommerens neglelaksfarve ud ifølge Chanel

Det ikoniske modehus er ikke kun toneangivende indenfor design, men har i årevis også dikteret farven på dine negle – og denne sommer er nok ingen undtagelse.

Forår betyder længere dage, fuglekvidder og ikke mindst nye forårslakker til neglene. Skal din foråsmanicure lægges med sæsonens mest populære farve, er der god grund til at kigge mod Chanel. Det ikoniske modehus har nemlig år efter år været gode til at lancere de negleleaksfarver, som kort tid efter har skabt trends indenfor neglelaksnuancer. Og i år tror Chanel på en meget optimistisk farve, som formentlig også vil blive forårets og sommerens store neglehit.

Chanel ser gult

Chanel ser frem mod lysere tider med en forårskollektion med makeup inspireret af det milde sollys, der omgærder villaen La Pausa, som husets grundlægger, Coco Chanel, opførte i 1920’ernes Sydfrankrig. Det humørspredende sollys ses blandt andet i den sorbetgule neglelak Riviera, hvis farve er rene forårsendorfiner i en lak. Dermed tror Chanel på, at sommerlakken skal være sart gul, og hvis i år ligner de forrige, går der ikke længe, før vi ser en del gule negletipper i gadebilledet såvel som på diverse sociale medier.

CHANEL
Riviera-neglelak
225 kr.

© Chanel