Modellerne til Designers Remix Collections show havde fået helholdsvis et lyst og et mørkt makeup-look. © costume.dk

Sådan får du makeuplooket fra Designers Remixs show

Designers Remix Collection holdt show på Axelborg - Costume var backstage for at få makeup-tips

Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther, har været backstage til Designers Remix Collection for at få tips til showets makeup-look.
Inspirationen til looket kommer ifølge makeup-artist Mina Ingerslev fra det onde og det uskyldige. Derfor var modellerne delt op i to looks: De blonde, lyse og uskyldige, som bar tøj i lette nuancer og beskyttende hvidløgssmykker om halsen, og de mørke, mørkhårede og 'onde'. Stylist Kim Grenaa fortæller, at inspirationen til modellernes hår kommer fra vampyrfilmen Dracula med Gary Oldman fra 1992.

Få makeup-artist Mina Ingerslevs tips til looket
Alle modeller har fået lavet en smuk og ensartet hud med Natural Minerals foundation fra Max Factor.
Det lyse look: "Det er essentielt for looket, at dine bryn er lyse. Du kan lysne dine bryn ved at lægge et fint lag lys concealer på hårene med en pensel. Derefter kan du pudre dine bryn med et fint lag pudder, det giver et støvet og poetisk look (Brug for eksempel Under-eye concealer fra Max Factor, red.) Brug en lys brun øjenskygge på øjnene, for det uskyldige og rene look, og lav lange definerede vipper med Lash extensions mascara fra Max Factor," siger Mina Ingerslev. Det mørke look: "De mørke øjne er tegnet dramatisk op med Earth spirits eye shadows i farven Onyx fra Max Factor. Bland en hvid perlemorsøjenskygge i din foundation (Earth spirits i Wicked white fra Max Factor, red.), det giver nemlig det smukke matte, men samtidig skinnende Twilight-look. Læg massere af mascara på dine øjenvipper, og bliv ved med at arbejde mere produkt ind i vipperne ved at lade hvert lag tørre lidt, inden du begynder igen.”