Selvom modeller er vant til at få lagt makeup af professionelle, beviser Eva Herzigova, at hun godt kan selv
© Bulls

Sådan får du perfekte vipper

Plej dine vipper, brug en vippebukker, og læg din mascara med zigzagbevægelser

Plej dine vipper

Plej dine vipper
For at opnå det bedste resultat, når du lægger mascara, er det vigtigt, at du passer godt på dine vipper. Makeup og makeupfjerner slider på dine øjenvipper og udtørrer dem. Du kan derfor forkæle dem med en plejende mascara et par gange om ugen. Tag den på om aftenen, når du har fjernet din makeup, så den plejende mascara får lov til at virke hele natten.
Husk at fjerne al mascara, før du går i seng. Dine vipper kan nemlig nemt knække, når du sover med mascara.

Buk dine vipper

Buk dine vipper
Før du finder din mascara frem, skal du først og fremmest sørge for, at dine vipper er fri for gamle mascara-rester.
Brug herefter en øjenvippebukker, for det giver dig et mere åbent blik. Pas på, du ikke klemmer for hårdt, for så kan dine vipper få et unaturligt knæk. Du opnår det bedste resultat, hvis du varmer din øjenvippebukker en smule med en føntørrer, før du bukker dine vipper. Buk dine vipper i cirka et minut. Husk, at du skal bukke dem, før du lægger mascara - ellers risikerer du, at dine vipper knækker. ### Sådan lægger du mascara

Sådan lægger du mascara
Tør mascarabørsten i en ren klud, før du går i gang - så undgår du klumper. Påfør mascaraen med en zigzag-bevægelse, så du undgår sammenklistrede vipper. Læg først et lag mascara på det ene øje og derefter et lag på det andet øje. Giv derefter det første øje endnu et lag og til sidst det andet øje. På denne måde får dine vipper fylde, uden din mascara klumper. ### Din mascaras holdbarhed

Din mascaras holdbarhed Udskift din mascara efter tre måneder - også selvom du har mere tilbage - så du undgår bakterier i din mascara.
Undlad at pumpe børsten op og ned i mascaraen for mange gange, for det udtørrer din mascara.
Gem den gamle børste, når du har købt en ny mascara. Gør den i stedet ren med øjenmakeupfjerner, og brug den til at forme dine øjenbryn.