© British Vogue

Sådan får du sæsonens bryn

Denne vinter skal dine bryn være fyldige og buskede. Costumes bryneksperter guider dig til sunde og store bryn, så du selv kan få looket

De buskede bryn er kommet for at blive. Det er en trend, vi blandt andre kan takke supermodellen Cara Delevingne for, og alle er i disse dage på jagt efter de perfekte bryn. Modsat i 90´erne, hvor brynene ikke kunne blive tynde nok, skal de nu være så brede og fyldige som muligt. Frygt ikke, hvis du fra naturens side ikke er blevet udstyret med et par buskede bryn - du kan stadig nå at komme med på brynmoden med disse få tips.

BRUG EN BRYNSERUM
Ja - det virker! Det er almindeligt kendt, at man skal pleje hud og hår, for at det ser sundt ud, og dette gælder også dine bryn. En brynserum booster hårene helt nede fra hårsækkene, og giver dig tættere, længere, bedre plejede og kraftigere bryn. Selv overplukkede bryn, hvor hårsækkene er blevet ”sløve”, kan regenereres ved hjælp af en serum, da serummet også fylder huller ud igen. Det tager imellem 4-6 uger fra du begynder at bruge en brynserum, til at du kan se de første resultater.

Tip: Stil din brynserum ved siden af tandbørsten, så du husker at bruge den hver aften, inden du går i seng. Serummet virker kun ved regelmæssigt brug, og det er derfor vigtigt, at du får indarbejdet brugen i din faste rutine.

Serum, M2 hos Magasin.dk 1.040 kr.

BRUG EN BROW GEL
Er du modstander af at tegne dine bryn op for at få dem til at syne fyldigere, så kan du med en brow gel bruge længden på hårene i dine bryn til at skabe mere volumen. En brow gel fungerer ligesom en hårlak til håret - den fikserer og holder brynene på plads. Friser dine bryn let opad med en browgel. Når gel'en hærder, vil den holde hårene på plads hele dagen og skabe en naturlig volume i brynene.

Hvis du virkelig vil forkæle dine bryn, kan du søge professionel assistance. Flere og flere skønhedssaloner har efterhånden fået såkaldte "bryn facials" på menukortet. Her kan du for alvor hente hjælp og vejledning til, hvordan du får perfekte bryn.

Brow gel, Benefit hos Asos.com 168 kr.

Sanne Pedersen og Trine Lee Hassing er de to kvinder bag Danmarks første bryn-bar, BrowWow, der åbnede i februar 2014 i København. Læs mere om Sanne og Trine lige her.