Sæsonens 3 flotteste festlook

Skab selv de smukke makeuplook fra catwalken - Costume guider dig trin for trin

Showtime © Anna Stokland / Donna Karan AW14
1 / 16

Showtime

Sæt lidt kulør på vinteren, og lad dig inspirere til den kommende festsæson med tre forførende makeuplook direkte fra catwalken. Stella McCartney giver dig champagnefarvede øjne, Prada byder op til dans med voluminøse vipper og mørkerøde læber, og Donna Karan skruer helt op for musikken og slutter festen af med et brag af en øjenmakeup.

Klik videre i galleriet her, og blivet guidet til tre af sæsonens flotteste festlook.

Sart og feminin © Anna Stokland
2 / 16

Sart og feminin

Hos Stella McCartney var der fokus på et effortless og simpelt look med inspiration fra sæsonens normcoretendens ”less is more”, og overnaturligt lækker var kodeordet hos den biritiske designer denne sæson.

Modellerne til Stella McCartney-showet havde strålende øjne takket være champagnefarvet shimmer i inderste øjenkrog, og ifølge den britiske designer skal dine bryn være markante, dine læber neutrale og huden fin, glødende og ferskenfarvet.

Perfekt hud på dåse
3 / 16

Perfekt hud på dåse

Vi ønsker os alle sammen en perfekt, lækker, fejlfri og dugfrisk hud. Tromborg giver dig svaret på en ferskenfin hud med denne mineralfoundation, der efterlader din hud med et usminket look og en naturlig glød. Den er 100 % naturlig og helt uden konserveringsstoffer. Concealer, foundation og pudder i ét produkt.

Sørg for at arbejde mineralerne godt ind i huden med en børste ved at bruge cirkulære bevægelser. Så opnår du en jævn overflade og et smukt finish.

Mineral foundation, Tromborg 340 kr.

Au naturel
4 / 16

Au naturel

Ifølge Stella McCartney skal læberne være helt naturlige, og det look kræver, at dine læber er velplejede. Brug Açai lip balm fra Rudolph Care, der er en plejende og blødgørende luksus til dine læber, ved at komme et let lag på dine læber og en lille smule på dine kindben, hvis du ønsker samme glød som Cara.

PSST ...
Du kan også anvende balmen som en helende SOS-salve til rifter og små sår, ru neglebånd, tørre albuer og alle andre steder, hvor huden er tør, irriteret eller beskadiget. Açai lip balm indeholder nærende, aktive olier fra oliven, jojoba, kokos, mandel og açai og har et rigt indhold af shea butter, der genopbygger hudens naturlige barriere, heler og plejer i dybden.

Açai lip balm, Rudolph Care 195 kr.

Øjeblikkelig glød
5 / 16

Øjeblikkelig glød

Glem alt om en trist teint med Clarins' strålende hjælper, og vink farvel til novembers grå stemning med øjeblikkelig glød på tube.

Brug din primer efter din dagcreme og før din foundation eller pudder. En primer udglatter ujævnheder, minimerer synlige porer, giver glød og binder din makeup til huden, så den er pæn i længere tid.

Instant light radiance boosting complexion base, Clarins hos Magasin.dk 260 kr.

Champagnedrys
6 / 16

Champagnedrys

Få et chikt look a la Stella McCartney med champagnefarvede øjne. Denne øjenskygge er silkeblød og cremet i konsistensen. Den er intens i farven, men du kan også let tone farven ud, hvis du ønsker et lidt mere nedtonet look.

PSST ...
Når du dupper en lys nuance inderst i øjenkrogen, får du øjet til at se mere åbent ud.

Pro longwear eye shadow, Mac hos Magasin.dk 195 kr.

Flotte bryn
7 / 16

Flotte bryn

Smukke, fyldige, velformede og markante bryn gør mere for dit ansigt end alverdens foundation, blush eller læbestift. Det er et af det vigtigste elementer (hvis ikke dét vigtigste) i din makeup. Gør som modellerne på catwalken hos Stella McCartney, og boost dine bryn med denne lille fætter fra Benefit.

Gimme brow, Benefit 140 kr.

Forhandles hos Sephora i Illum og Field's.

Forførende feminin © Anna Stokland
8 / 16

Forførende feminin

Hos Prada lod makeupartisterne sig denne sæson forføre af et feminint look med voluminøse vipper og mørkerøde læber. Få det sexede og glamourøse look her.

It-foundation
9 / 16

It-foundation

Den hurtigste vej til ensartet teint er en foundation. De nyeste på markedet er så flydende i konsistensen, at de smelter ind i huden, og de er spækket med revolutionerende ingredienser, som farvetilpassede pigmenter og optiske lysspredende partikler. De sørger for, at lyset rammer dit ansigt på en måde, der får hudens overflade til at se glat og perfekt ud.

Denne fra Lancôme giver dig den smukkeste hud, det flotteste skær og den lækreste glød.

Teint miracle, Lancôme hos Matas.dk 349 kr.

Lyse øjne
10 / 16

Lyse øjne

Dæk mørke rander under øjnene med en lysnende concealer.

PSST ... En lysnende concealer er også god omkring næsen og munden, hvor din hud ofte er mørkere end i resten af ansigtet.

24/7 concealer pencil, Urban Decay hos Magasin.dk 140 kr.

Bambivipper
11 / 16

Bambivipper

Brug en vippebukker, inden du kommer mascara på, for at åbne dine øjne. Læg derefter flere lag mascara på, og lad vipperne tørre mellem hvert lag.

Brug til sidst en pincet, og klem forsigtigt dine vipper sammen, for at opnå looket som hos Prada.

Grandiôse mascara, Lancôme hos Matas.dk 255 kr.

Lady in red
12 / 16

Lady in red

Fuldend dit festlook med knaldrøde læber. Start med at påføre læbestiften ved amorbuen, og tegn forsigtigt ud mod mundvigene.

Rouge eclat, Clarins hos Magasin.dk 205 kr.

Rå og sexet © Anna Stokland
13 / 16

Rå og sexet

Modellerne til Donna Karans show i New York var supersexede og forførende. Donna Karan stod for et af de mere farvefine look, der opdaterer de sorte smokey eyes. Tricket til Donna Karans sølvgrå variant af de dramatiske øjne er at finde i en sølvfarvet skygge med en smule shine.

Huden var florlet, brynene markante og læberne neutrale.

Fremhæv dine bedste træk
14 / 16

Fremhæv dine bedste træk

Der blev ikke sparet på highlighter hos Donna Karan. Din highlighter reflekterer lyset på din hud, så den ser glødende frisk og ungdommelig ud. Lyset kan også løfte, så lægger du din highlighter på dine kindben, ser de højere ud. Du kan bruge din highlighter oven på din foundation, og den fås i flydende, fast og pudderform.

PSST ...
Kom en smule på amorbuen, og du får de smukkeste veldefinerede læber.

The multiple i copacabana, Nars 320 kr.

Forhandles i Sephora hos Illum og Field´s.

Eye candy
15 / 16

Eye candy

Pift din festmakeup op med intense, forførende øjne som hos Donna Karan, og stjæl alt opmærksomheden.

Onyx, Kjær og Weis hos Kjaerweis.com 285 kr.

Silver
16 / 16

Silver

Læg din skygge med lidt shine lige tæt ved vippekanten - men kun i midten. Blend den derefter let ud. Så får du det smukkeste spil i øjnene.

Mineral waterproof eye shadow, Gosh hos Matas.dk 80 kr.

Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev