© Sofie Jørgensen

Se efterårets makeuptendenser ifølge Mac

Mac har netop præsenteret deres efterår/vinterkollektion, og Costume var inviteret

Costume var inviteret, da Mac præsenterede deres internationale catwalk-looks for efterår/vinter 2010. Som altid på denne halvårlige seance sad den samlede skandinaviske skønhedspresse klar, summende af spænding med spidsede blyanter, opslåede notesbøger, lyttende ører og opmærksomme øjne - det er nemlig her, vi bliver beriget med fremtidens smukke og uimodståelige makeuplooks. Hvad bliver det nye, det vilde, det store?

Præsentationen foregik i den danske fotograf Steen Ewalds studio på Østerbro i København, og vi blev varmt modtaget af det seje Mac-team, der bød os indenfor til sandwich, drikkevarer og lækre kager, så vi lige kunne få den sultne mave tilfredsstillet først.

Derefter satte vi os på stolerækken foran scenen, og så gik præsentationen i gang. Det var den spanske senior artist Baltasar Gonzales Pinel, som blandt andet har lagt makeup på skønheder som Dita Von Teese og model Raquel Zimmermann, og den danske senior- artist Carolina Pettersson, som blandt andet er makeupartist på de store modeshows fra Ungaro til Balmain med de flotteste modeller i verden, der stod for sæsonens præsentation.

Og der var masser af lækre og spændende looks til efteråret fra Mac - klik her, og se de flotte billeder.