Se og lær: videoguide til den perfekte fest-makeup

Youngblood hjælper dig på vej til det perfekte nytårslook med røde læber og smokey eyes

Looket fra Youngblood er lavet specielt til årstidens fester, og viser hvordan man nemt kan lave sexede smokey eyes og flotte røde læber. Se videoen og bliv guidet til looket og produkterne herunder.

Youngblood forhandles blandt andet hos Magasin.

FÅ LOOKET

Til looket bruges som bund Youngblood Liquid eller Natural Mineral Loose Foundation (410 kr.). Den flydende Foundation er baseret på dybhavsvand, som er rig på mineraler og er perfekt til den mere tørre vinterhud pga. af de fugtgivende ingredienser.

Herfter bruges der lidt løs mineral blush i farven Plumberry til at friske kinderne op. Den blendes lidt ud med foundation brush, så der ikke kommer en skarp kant.

Herefter lægges skyggen på øjet. Til dette look er brugt 4-skyggen Starlet (410 kr.), som har alle farverne til både highlighter og selve skyggen. Til at blende skyggerne bruges Youngblood’s Crease Brush (260 kr.).

For at gøre øjnene mere intense bruges der Gel Liner (220 kr.) i farven Eclipse samt Eye liner pencil (145 kr.) i sort. Youngblood’s Gel Liner er vandfast og holder farven i op til 12 timer. Slut af med Youngblood's Mineral Lenghtening mascara (250 kr.).

På kinderne påføres en smule Luminous Crème blush (250 kr.) i farven Champagne Life for at give lidt shine. Youngbloods Crème Blush har en lækker cremet konsistens, og kombinerer glitrende glød med langtidsholdbar farve. Blushen kan anvendes som kulør til kinderne for et naturligt, sundt look eller som highlighter.

Til sidst tegnes læberne op med en rød lipliner og fyldes herefter ud læbestiften Vixen (195 kr.) i den flotte røde farve.