Skønhedsredaktøren tester: Fransk manicure

Smukke, naturlige og velplejede negle er vejen frem og kommer i skikkelse af en flot fransk manicure dette efterår

Skønhedsredaktøren guider til flotte negle
1 / 3

Skønhedsredaktøren guider til flotte negle

Der er ikke mange farver på neglene lige nu, og backstage til AW15-modeugerne stod de sunde, velplejede neglene også øverst på listen.

Jeg har derfor kastet mig ud i projekt fransk manicure. Sættet fra Depend indeholder alt, du skal bruge i små størrelser, og koster kun 120 kroner, så du slipper for at investere i tre forskellige lakker.

Sådan gør du
2 / 3

Sådan gør du

Først lægger du et lag multilak, der fungerer som base coat og derefter den hvide lak på tippen. Der medfølger klistermærker med buet form, du kan bruge som skabelon, men jeg foretrækker at gøre det uden.

Nu lægger du to lag af den svagt rosafarvet lak. Den fylder riller ud og giver dine negle et sundere udseende.

Til slut lægger du et lag multilak igen. Den har en changerende perlemorseffekt, der giver neglene en smuk, shiny finish.

Resultatet
3 / 3

Resultatet

Jeg er ret tilfreds med dette lille kit og synes, det fungerer selv til kortere negle som mine.

Hvis ikke du har tålmodighed, så spring base coaten over, men husk jo flere lag, des længere tørretid. Har du en overlak, der er ekstra stærk, kan du eventuelt lægge den ovenpå mulitilakken til sidst for et ekstra holdbart resultat.

French manicure kit rosa shade, Depend 120 kr.

Psst … Costumes skønhedsredaktør, Anne Mønsted giver dig hver uge en masse spændende nyheder og guides. Se blandt andet hvilke spændende nyheder, du kan købe på nettet, eller hvilke cremer, du skal pleje hænderne med til efteråret.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF …