Stella Maxwell Victoria's Secret model deler makeuptips
© Wenn.com

Stella Maxwell deler sine bedste makeuptips

Victoria’s Secret-stjernen afslører sine bedste tricks til at lægge en flot makeup – inklusiv en mascara, der koster under 100 kroner

Med tre millioner følgere på Instagram, smukke blonde lokker og lange lemmer er 27-årige Stella Maxwell en af tidens mest populære modeller. Hun er oprindeligt fra Belgien, men flyttede til New Zealand i en tidlig alder, hvor hun blev opdaget som model.

Stella Maxwell er nyt ansigt for makeupgiganten Max Factor, men er nok bedst kendt som en af Victoria’s Secretsundetøjsengle.

Vi har interviewet den travle model, der deler sine bedste makeuptips til både læber, øjne og hud.

Læber

“Jeg vælger læberfarver efter vejret. Er der sol, vælger jeg en lys tone. I dag regner det, og derfor faldt valget på en rød variant i farven rose. Max Factors læbestifter holder hele dagen, hvilket passer godt til min travle hverdag. De matte læbefarver er nok mine favoritter. De ser naturlige ud, og er lette at påføre.”

Øjne

“Jeg bruger mascara hver eneste dag, og har altid en med i tasken. Last crown-mascaraen definerer virkelig hver eneste vippe. Mit ultimative trick, når det gælder øjenmakeuppen, er at lægge highlighter i øjenkrogen, det giver et mere vågent blik.”

Hud

“Jeg rejser meget, hvilket gør, at min hud ofte bliver tør. Skin harmony foundation fungerer som en dagcreme, og er derfor perfekt til mine hverdagsrutiner. Derudover giver den også ekstra glød, hvilket gør, at man ser meget friskere ud. Den kommer i 18 forskellige nuancer, og holder hele dagen. Jeg er ret vild med at mikse et par af farverne for at skabe mit ultimative match.”

Morgenrutiner

“Jeg er afhængig af kaffe, og føler mig ikke rigtigt vågen før min første kop. Og så tager jeg kolde bade, hvilket nok er mit bedste skønhedstip. Før de store photoshoots får jeg også en ansigtsbehandling, sover meget og spiser sundt.”

Træning

“Personligt ser jeg ikke noget galt i at bruge makeup i fitnesscenteret. Mascara gør bare, at du ser mere vågen ud. Brug den makeup, der får dig til at føle dig godt tilpas.”

På date

“Mit eget tip er røde læber. Det er både klassisk og sexet – hvilket aldrig slår fejl.”

Festmakeup

“Jeg er glad for at bruge farver, hvilket passer godt til min personlighed. Til fest bruger jeg altid mere sminke end til hverdag. Jeg er fan af et mørkt look, hvor jeg bruger mere mascara, og generelt mere mørke skygger rundt om øjnene. En eyeliner giver et mere intenst og sexet blik, som kun forstærkes af en mørk øjenskygge.”

Dagen derpå

“Max Factors Miracle touch foundation gør virkelig underværker. Jeg bruger kun en lille dråbe, som jeg påfører med fingerspidserne. Derefter lægger jeg lidt rouge og sort mascara, som gør mig en del friskere at se på.”