Test: Se de bedste neglelakker

Er du til økologiske, budgetvenlige, farvemættede eller hurtigtørrende neglelakker? Se, hvilke neglelakker der er bedst

Hurtigtørrende neglelak © costume.dk
1 / 5

Hurtigtørrende neglelak

Skal du hurtigt ud af døren, er den hurtigtørrende Vernis fra Dior ideel. Med ét lag lak tørrer den på mindre end fem minutter, og farven er flot og blank endda også uden overlak. Samtidig får du med ét lag lak, en holdbarhed på cirka tre dage, hvorimod du kan få den til at holde i op til seks dage, hvis du lægger to lag lak med overlak. Børsten på Dior Vernis er bred, hvilket giver en nem og hurtig påføring, da den kommer let ud i neglekanten.
Le vernis i 428 noux de muscade Dior til 170 kr.

Økologisk neglelak © costume.dk
2 / 5

Økologisk neglelak

Watercolors fra Honeybee Gardens er en patenteret, vandbaseret, acetonefri og lugtfri neglelak-serie, som netop er kommet til Danmark. Med to lag lak og overlak på, har lakken en tørretid på cirka 12 minutter og holder i omkring 4 dage. Lakken skal rystes godt inden påføring, og det er en god idé at læse om anvendelse og fjernelse, inden du lægger lakken på, da den kræver, at man er mere omhyggelig, når den lægges på, da konsistensen er anderledes end ikke-økologiske neglelakker.
Water-based nail enalmel i 1895 hippie chick fra Honeybee Gardens til 85 kr.

Budgetvenlig neglelak © Morten Andersen
3 / 5

Budgetvenlig neglelak

Det svenske mærke Depends nailpolish har en let konsistens, og farven er lysere på neglene end i selve flasken. Den har en hurtig tørretid på cirka fire minutter for ét lag, og en sammenlagt tørretid på cirka ti minutter for to lag med overlak. Lakken holder ikke meget længere end 4 dage. Depend nailpolish har et stort udvalg af farver til budgetpriser.
Neglelak i 144 fra Depend til 20 kr.

Farvemættet neglelak
 
  © Morten Andersen
4 / 5

Farvemættet neglelak

Med Essies neglelakker kan du sagtens nøjes med et lag lak for at dække optimalt. Neglelakkerne fra Essie er nemlig tyktflydende og derfor meget farvemættede. Desuden er holdbarheden i top, og med to lag lak og overlak holder overfladen i cirka seks dage. Dog er farven en smule mat uden overlak, men på grund af den matte farve kan man let se når lakken er fuldstændig tør. Tørretiden er omkring 15 minutter. Neglelakkerne fra Essie bruges blandt andet af stjerner som Sharon Stone, Cindy Crawford og Madonna.
Nailpolish i 651 bermuda shorts fra Essie til 119 kr.

Overlak © Morten Andersen
5 / 5

Overlak

Nailfinity gloss finish fra Max Factor til 65 kr. Klik her, og læs om sæsonens mørke negle

Tekst: Sophie Bunch

Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev