Leder du efter et produkt med flere funktioner som både kan være en bb cream elelr en foundation, skal du kende cliniques biy
© Anna Stokland

Ugens anbefaling: Den perfekte foundation

Et nyskabende produkt gør det muligt at skræddersy en makeupbase, som passer til lige præcis dig

De fleste elsker de såkaldte multiuse-produkter, fordi de kan dække flere forskellige behov. Det kan eksempelvis være læbepomaden, der også giver shine til kindbenene, eller læbestiften, som både giver farve til læber og kinder. Sådanne produkter sparer både plads i toilettasken og i budgettet, fordi de kun kræver en investering, men giver flere forskellige muligheder. Det er også tilfældet med Cliniques nye produkt Biy, som vi er blevet så glade for, at det nu får ugens anbefaling.

Psst ... Ser du ofte trætte ud? Så husk at dække denne vigtige detalje i ansigtet

Biy står for Blend it yourself pigment drops. Biy er flydende farvepigment, som du kan blande i din favortitcreme, og dermed forvandle den til en let dækkende BB-creme. Foretrækker du mere dække, kan du blande flere dråber i dagcremen, hvilket giver samme dækkende effekt som en almindelig foundation.

Bruger du normalt en mat dagcreme, vil du sammen med Biy få den ønskede matte effekt, og bruger du modsat en fugtighedscreme med shine, vil du få en glødende effekt. Du kan med andre ord skræddersy din makeupbase.

Biy fra clinique

Blend it yourself pigment drops, Clinique 275 kr.

Blend it yourself pigment drops fås i fire forskellige farver, og to til tre dråber blandet i din normale dagcreme vil give en naturlig dækning.

MERE FRA COSTUME