Den smukke danske model. © costume.dk

Ugens skønhed: Freja Beha

Bliv skøn som den danske topmodel, der har gået shows for blandt andre Chanel, Balmain og Alexander Wang

Få et naturligt hårlook og hud med glød som den 22-årige danske topmodel Freja Beha:

Hår som Freja: Få et naturligt hårlook som Freja Beha med Shu Uemuras Tasai cream til håret, der giver en smule hold, glans, volumen og tekstur. Kram og fordel produktet i dit fugtige hår, så kan du derefter style det, som du vil.
Tasai cream fra Shu Uemura til 270 kr.

Hud som Freja: Brug en dagcreme med lysreflekterende pigmenter og en anelse farve for at få den smukke og helt naturlige hud som Freja. Den økologiske creme Sheer tint fra The Organic Pharmacy indeholder antioxidanter, giver dig en let og naturlig glød og virker udglattende og opstammende på din hud.
Sheer tint fra The Organic Pharmacy til 399 kr.

Om Freja Beha: Den 22-årige danske model Freja Beha Erichsen er super smuk, succesfuld og har en tiltrækkende udstråling. Freja går da også de største shows til de internationale modeuger - blandt andet Prada, Balmain, Alexander Wang, Miu Miu, Sonia Rykiel og Chanel.

Hun har været på forsider som Vogue, Harper's Bazaar og I-D Magazine og er blevet fotograferet til de mest eksklusive kampagner for blandt andet Roberto Cavalli, Gucci, Emporio Armani og Karl Lagerfeld. Freja var selvfølgelig også med, da Chanels efterår/vinter 2010-kampagne blev skudt i New York i foråret af selveste Karl Lagerfeld.

Freja besøger tit den danske catwalk under modeugen i København, og når hun bevæger sig hen over podiet for de danske mærker som blandt andet Mads Nørgaard, er der ingen tvivl om, at vi kigger på en rigtig supermodel.

Freja er kendt for sit smukke feminine look med en drenget kant. Hendes charmerende smilehuller, brune øjne, fyldige læber med tydelig amorbue, og hendes brune naturlige hår kan få ethvert drenge- og pigehjerte til at slå et slag hurtigere end normalt.

Hun er også kendt for at have mange tatoveringer, og på to af dem står der ”Serendipity is Life” og ”This World Tonight is Mine”.

Se flere billeder af Freja på Unique.dk.