Natasha Poly i Numero Tokyo. © costume.dk

Ugens skønhed: Natasha Poly

Få smuk hud og uimodståelige læber som den russiske model, der har en fantastisk udstråling

Du kan også få smuk hud og uimodståelige læber som den russiske topmodel Natasha Poly. Se hvordan:

Smuk hud: Skab en smuk hud som Natasha Poly med Face fabrik foundation fra Armani, som er nem at bruge med sin fløjsbløde konsistens, der nærmest smelter ind i din hud og giver et fint og fejlfrit resultat.
Face Fabric fra Armani til 350 kr.

Flotte læber: Få uimodståelige læber som Natasha Poly med en læbebalsam, der giver et ungdommeligt og lettere naturligt look. Plej, fugt og beskyt dine læber, og påfør dem samtidig en transparent, lys og flot farve med Mac's bløde læbebalsam, der indeholder avocado-olie, E-vititamin og solbeskyttelse.
Tinted lip conditioner SPF 15 fra Mac til 130 kr.

Om Natasha Poly: Modellen Natasha Poly er indbegrebet af russisk skønhed. Hun har kameleon-lignende egenskaber og formår at ændre sine ansigtsudtryk, så hun fanger og viderefører et look perfekt. Og så er hun kendt for sine kindben, sine lange flotte ben og sin måde at bevæge sig på podiet. Den 25-årige model har da også åbnet og gået adskillige modeshows på den internationale catwalk, været på forsiden af utallige magasiner og lagt ansigt og krop til store kampagner som Gucci, Balmain, Missoni og Givenchy. Dette forår har vi heller ikke kunnet undgå at bemærke den smukke model på H&M's kampagne for The Garden Collection.
På den anerkendte side Models.com's top 50 deler Natasha Poly lige nu andenpladsen med sin russiske kollega Sasha Pivovarova.
Jeg (skønhedsskribent Sofie Jørgensen, red.) og Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther, har begge været så heldige at opleve den smukke Natasha Poly live, da vi var backstage for at lave interview og tage billeder af verdens største modeller under modeugen i henholdsvis Milano september 2008 og Paris marts 2010 til shows for blandt andet Alessandro Dell Acqua og Chloé. Og vi blev betagede og fascinerede af Natasha Polys unikke udseende, at vi næsten blev helt mundlamme. Natasha Poly er en skønhed uden lige med et helt utroligt ansigt, fantastisk hud og en nærmest overjordisk smuk udstråling.