Sidste chance: Skal du vinde årets lækreste produkter?

Husk at deltage i Costumes store skønhedsevent, hvor du har mulighed for at kåre årets bedste skønhedsprodukter og samtidig vinde fantastiske produkter

Det er ved at være allersidste chance for at deltage i afstemningen af de bedste skønhedsprodukter fra 2015 samt vinde et stort udvalg af de nominerede produkter.

Eventen, Costumes Skønhedsfavoritter, slutter nemlig imorgen den 6. november – så skynd dig at afgive din stemmeog vær med i lodtrækningen om 10 fantastiske goodiebags med de mange lækre produkter.

Når du deltager i eventen, er du med til at afgøre, hvilke produkter, der hjælper bedst mod tør efterårshud, hvilken læbestift, der giver efterårets flotteste læber, hvilken øjenskyggepalette, der gør dine øjne mest smukke og mange, mange flere.

AFGIV DIN STEMME OG VIND HER

Læs meget mere om Costumes Skønhedsfavoritter 2015, læse et interview med dommerkomitéen og få de bedste skønhedstips på Costumebeauty.dk og Costume.dk.

*Costumes Skønhedsfavoritter er blandt andet sponsoreret af Sofakompagniet. Eventen slutter imorgen den 6. november, og de 10 heldige vindere bliver kontaktet via mail. Vinderprodukterne bliver offentliggjort på Costume.dk og i Costume 165, hvor en ny stor konkurrence venter ...*