Costume Skønhedsfavoritter: Bedste nørdet skønhed

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

8. september 2017 af Redaktionen

Bedste nørdet skønhed

Hvem elsker ikke teknologi eller sjove redskaber, der kan få huden til at blive endnu skønnere? Disse byder på alt fra forskønnende nåle til effektiv rens.

SE COSTUME SKØNHEDSFAVORITTER I SAMARBEJDE MED MAGASIN OG AFGIV DIN STEMME HER


1. Skin Roller - Swiss Clinic:

Av, tanken om små nåle på huden virker måske ikke så betagende, men effekten af en ugentlig rulning af huden, er både til at se og føle på.

2. LUNA mini 2 - FOREO:

Med en elektronisk rensebørste er du sikret en effektiv rens, der blidt masserer huden alt imens skidt og snavs renses af med samme eksfolierende tryk vask efter vask.

3. SMUK Jaderulle - SMUK Skincare:

Et hævet morgenansigt kan dulmes med en let drænende massage med en kold jaderulle, og gør du rulningen til en daglig vane, vil det på sigt også mindske de mørke rande og forebygge hævet hud.

Sådan deltager du i konkurrencen

Konkurrencen er slut!

Fra 31. august til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodie bag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin eller 4 x 1 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.

Vi trækker i alt 14 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er slut!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Seneste