Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Bodylotion

Costume Skønhedsfavoritter: Bodylotion

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Bodylotion

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Weleda_Skin-Food-BodyButter
1 / 4

WELEDA - Skin Food Body Butter

Weledas klassiske Skin Food er garant for nærende pleje, og det gør sig også gældende for denne ugave, som kommer i form af en nærende body butter, der fugter og beskytter den tørre kropshud.

RITUALS-Ritual_of_Sakura-Bodycream
2 / 4

RITUALS - The Ritual of Sakura Body Cream

Cremen med fløjelsblød flødeskumstekstur og en duft af kirsebærblomster, giver lækker hverdagsforkælelse, når den smørres på den tørstige hud efter badet.

Læs mere om produktet her

MDerma-MD12-High-Absorbent-Cream
3 / 4

MDERMA - MD12 High Absorbant Cream

Når huden er virkelig tør, kløende og irriteret, er MDermas kropscreme garant for at lindre de vintertøre og kløende ben.

Læs mere om produktet her

Bio-Oil_Dry_Skin_Gel
4 / 4

BIO-OIL - Gel til tør hud

Bio-Oil er mærket bag olien, som mange kvinder sværger til, men har sidenhen udvidet sortimentet, som nu også indeholder denne fugtende gel til den tørre kropshud.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev