skønhedsfavoritter

Vær med til at vælge årets Skønhedsfavoritter 2022

Se her, hvilke skønhedsprodukter Costume har nomineret til Skønhedsfavoritter 2022. Stem på dine yndlings og vind en goodiebag proppet med beauty-produkter.

Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022

Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris vil i samarbejde med jer læsere finde årets favoritprodukter inden for en lang række kategorier.

Afstemningen kører fra 15. september her vil du kunne stemme på dine yndlingsprodukter inden for blandt andet duft, krop, ansigt, makeup og indre skønhed.

Vores to ekspertdommere har udvalgt de lækreste skønhedsprodukter, men det er dig, der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde!

STEM & VIND HER

Vind en goodiebag fyldt med skønhedsprodukter

Når du har gennemført afstemningen, er du automatisk med i konkurrencen en goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste skønhedsprodukter til en værdi af minimum 5.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af minimum 50.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage COSTUMEs nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes dagligt, og du kan til en hver tid afmelde dig via afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til SKØNHEDSFAVORITTER - COSTUMES LÆSERPRIS.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 til en værdi af 5.000 kr.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere, når konkurrencen slutter den 21. oktober. Vinderne får direkte besked på mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER