5 skønne nyheder

Byd velkommen til smukke farver på øjnene og uundværlige cremer og hårprodukter

© costume.dk
1 / 6
Farvestrålende øjne © The Body Shop
2 / 6

Farvestrålende øjne

"It's all about colour" skriver The Body Shop om deres nye smukke øjenskygger, der rammer plet i sæsonens tendens om at have øjne som juveler. Denne sæson er det nemlig frem med farvepaletten og med at springe ud i utraditionelle farver som orange, hvilket vi så hos Dior.

The Body Shops nye Colour Crush mono-øjenskygger består af 30 forskellige nuancer, der spænder helt fra elegante beige toner til chokerende brights i en blanding af perlemorsfarvet og mat finish.

Colour Crush øjenskygger fra The Body Shop, 115 kr. / stk.

Klump-fri mascara © Max Factor
3 / 6

Klump-fri mascara

Fyldige vipper uden klumper? Jo tak - det ville da ikke være så tosset. Dette kan du opnå med Max Factors nye Clump Defy Volumising mascara, der gør det muligt at bygge effekten op lag på lag, til du har fået op til 200% mere fylde.

Selve børsten er også den første fuldstændige klumpfrie børste fra Max Factor og Costumes egne erfaringer er, at den er virkelig let at påføre og umulig at få til at klumpe.

Clump Defy Volumising mascara fra Max Factor, 139 kr.

Den fjerlette creme © Kiehl's
4 / 6

Den fjerlette creme

Kiehl's lancerer nu Rosa Arctica Lightweight Cream, der er en lettere udgave af deres bestseller creme, der har vist sig at booste hudens vitalitet og styrke. Den lettere version af cremen er især god til kombineret og fedtet hud - eller hvis du foretrækker en creme med en lettere tekstur og konsistens.

Cremen stimulerer huden til at blive mere fast og samtidig modvirker den fine linjer og rynker.

Rosa Arctica Cream fra Kiehl's, 390 kr. / 50 ml.

Retro jern © Ghd
5 / 6

Retro jern

Hænger din hårstyler fremme, skal du helt sikkert forsøde foråret med en ny styler fra Ghd's candy collection. Styleren er inspireret af retro-favoritter og kommer i tre smukke farver: mint, lemonadegul og violet. Under farven gemmer der sig den prisvindende Ghd IV styler.

Skulle du blive opslugt af at kigge på den smukke styler og glemme at slukke den, skal du ikke bekymre dig: Den slukker nemlig automatisk med sleep mode funktionen.

Candy Collection styler fra Ghd, 1.299 kr.

Luksus til håret © Philip B
6 / 6

Luksus til håret

Philip B har udviklet en helt ny shampoo og balsam, der efterlader dit hår mere skinnende, fyldigere og smukkere end nogensinde før.

Oud Royal Forever Shine er navnet på den nye serie, som fugter hvert hårstrå indefra og ud hele dagen. Produktet lover, at du vil opleve en markant forskel i dit hårs udseende og følelse efter kun en gangs brug.

Philip B Oud Royal Forever Shine shampoo, 470 kr. / 220ml.

Philip B Oud Royal Forever Shine balsam, 650 kr. / 178ml.