I dag udkommer dit nye beautymagasin, Costume Skønhed. Vi håber, du kan lide det. © Scanpix

Bliv efterårsskøn, mens du venter på dit nye beauty-magasin

Danmarks nye skønhedsmagasin, Costume Skønhed, udkommer første gang 28. oktober. Costumes skønhedsredaktør fejrer begivenheden ved at give dig en masse skønhedstips

0 dage til Costume Skønhed - Topshops makeup

I dag - torsdag 28. oktober er en ganske særlig dag. I dag udkommer et helt nyt skønhedsmagasin, Costume Skønhed, nemlig for første gang. Mens du har ventet på dit nye beauty-magasin, har Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther, hver dag givet dig et nyt skønhedstip.

Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther.
© Olivia Frølich

Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther.

I dag udkommer dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed.

Dagens tip: Topshops budgetvenlige makeup

Nu kan du heldigvis endelig få Topshops makeup-produkter i Danmark. Topshop på Østergade 34 i København havde for nylig vokseværk og fik dobbelt så meget plads - og dermed også plads til Topshops makeup-linje. Priserne er budgetvenlige - en neglelak koster 79 kroner og en foundation 129 - og kvaliteten er god til prisen.

1 dag til Costume Skønhed - Shop Mac online

1 dag til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: Shop Mac online

Godt nyt til alle Mac-fans. Nu kan du nemlig endelig købe Macs makeup online. Klik forbi Magasin.dk, hvor du blandt andet finder den fantastiske foundation Studio sculpt, sæsonens røde læbestifter og mange flere produkter fra det canadiske makeup-mærke.

Magasin.dk

Studio sculpt foundation fra Mac til 230 kr.

Lipstick i Brave red fra Mac til 145 kr. ### 2 dage til Costume Skønhed - budgetvenlig hårpleje

2 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: Budgetvenlig hårpleje Det budgetvenlige mærke Tresemmé har netop lanceret en ny serie - 24 hour body. Serien er udviklet til at give løft, fylde og volumen uden at tynge dit hår eller gøre det klistret. Til lanceringen var Costumes skønhedsassistent, Lily Silwer, og jeg med.

Tresemmés chefstylist, Lasse Pedersen, stylede en model med produkterne fra den nye serie.

Costumes tidligere modeassistent, Cecilie Martensen, og mode- og skønhedsassistent Lily Silwer.

Skønhedsskribent Sofie Jørgensen.

Cecilie Martensen og Liv Winther.

Lasse Pedersen og Helle Jakobsen fra Star PR som stod for arrangementet.

Du kan fra december købe Tresemmé 24 Hour Body til 89 kr. pr. produkt.

3 dage til Costume Skønhed - Pandehår

3 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: Pandehår

Freja Beha til Roberto Cavalli med halvlang frisure med fald og tykt pandehår.Drømmer du om en ny frisure, og overvejer du at få klippet en af sæsonens smukke 1970'er-frisurer med blødt pandehår og halvlange længder, har jeg fundet nogle billeder, der kan inspirere dig.

Jeg må selv lade det blive ved drømmen, da jeg har en kraftig hvirvel i mit pandehår og derfor aldrig vil kunne få dette look.

Her den bløde version båret af Anja Rubrik backstage til Balmain forår/sommer 2011 - til dig, der vil lægge blidt ud eller som inspiration til, når dit pandehår skal gro ud igen.

Raquel Zimmermann i den seneste Chloé kampagne.

Stilikonet Marianne Faithfull.

4 dage til Costume Skønhed - Få glød

4 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: Sådan får du glød

Hvad er den letteste vej til friske forårskinder om efteråret? Det er ikke småting vores hud i ansigtet bliver udsat for i disse mørke tider. Kulde og blæst udendørs, og udtørrende fjernvarme indendørs - det stresser og dræner huden for fugt og glød. Min hud har i hvert til fald mistet sin glød i disse dage, og derfor har jeg fundet de bedste selvbrunere frem til at få gløden tilbage.

Brug Self tan fra The Organic Pharmacy til 399 kr.til dit ansigt.

Brug Graudal tan everyday body fra Saint Tropz til 195 kr. til din krop.

5 dage til Costume Skønhed - Bliv babyblød

5 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: Bliv babyblød

Få en babyblød og gennemfugtet hud med en sukker- eller salt- og oliebaseret bodyscrub. Smør hele din krop ind ved afslutningen af dit bad, men med meget blide bevægelser på hals og bryst, da huden her er ekstra sensibel. Bliv ved med at massere huden, indtil sukkeret er smeltet mod huden. Lad olien suge et par minutter, inden du skyller den af med lunkent vand. Slut af med et iskoldt styrtebad for ekstra blodcirkulation. Skrub dog ikke din hud på kroppen og ansigtet oftere end en gang om ugen - så forstyrrer du nemlig din huds naturlige barriere og stresser dermed huden unødvendigt.

Nu kan du også få Tromborg i Magasin. Body salt scrub i lemongrass, orange og Kiwi og mango fra Tromborg 180 kr. pr stk.

6 dage til Costume Skønhed - Røde læber og negle

6 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: Røde negle og læber

Under den parisiske mode for efterår/vinter 2010 var jeg inviteret til Paris af Mac. Her var jeg blandt andet backstage hos Karl Lagerfeld, hvor jeg, foruden at støde ind i Kejser Karl himself, også fik masser inspiration til denne sæson - og i øvrigt lyst til selv at bære skrigrøde negle, der er blanke som latex. Den røde klassiske farve er smuk til fest og kan løfte et sort outfit, særligt hvis du koordinerer den samme farve på både negle og læber. Miks med et hvidt tørklæde eller skjorte, for klassisk elegance som hos Karl Lagerfeld.

På læberne

Lipstick i Lady danger fra Mac til 145 kr.

Læg et fint lag Lipglass i clear fra Mac til 135 kr. over din læbestift for et ultra blank finish. På neglene

Le vernis i farven dragon fra Chanel til 175 kr.

Karl Lagerfeld backstage lige før showet gik i gang.

Norske Siri Tollerød gik stort set alle shows, der var at gå til modeugen i Paris. Hendes blege ansigt og markante læber er perfekte til dette look, hvor læber og negle er i fokus. Her med folieskærm, så billederne, der senere skal printes i modeblade verden over, har den rette belysning.

7 dage til Costume Skønhed - Danish Beauty Award

7 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: Danish Beauty Award:

Andrea Elisabeth Rudolph til Danish Beauty Award 2010Hver år afholdes Danish Beauty Award, og i år er jeg igen en del af dommerpanelet, som skal teste og diskutere, hvem der er blandt årets bedste skønhedslanceringer.

Det er en utrolig spændende proces, hvor mine kompentencer som frisør og makeup-artist i modebrancen virkelig kommer mig til gode. Mine meddommere tæller blandt andre Søren Hedegaard, Eva Kruse, Christian Stadil, Pernille Aalund, Nicci Welsh og Silke Grane fra Go'morgen Danmark. Så det går ikke stille for sig, når produkterne skal diskuteres og testes.

De eneste krav, der er for at sende et produkt ind til Danish Beauty Award, er, at skønhedsproduktetet skal være lanceret i Danmark i løbet af 2010 og selvfølelig skal overholde de lovkrav, der omhandler kosmetik.

Hvad er dit favorit-skønhedsprodukt fra 2010? Skriv dit bud i kommentarfeltet nedenfor.

Min favorit fra sidste års Danish Beauty Award er False lash effect fra Max Factor. Den vandt kategorien: Årets produkt, populær. Sorte tykke vipper til en god pris.

False lash effect fra Max Factor til 135 kr.Vinderen fra brugerafstemningen 2009 var Feel the difference mask fra Ole Henriksen.

Feel the difference mask fra Ole Henriksen til 545 kr.

8 dage til Costume Skønhed - Få farve på kinder og læber

8 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: Få farve på kinder og læber

Foto: ScanpixDagens tip kommer til at berøre emnet Lipstains - efter ønsker fra jer brugere (se kommentarerne nedenfor). En Lipstain er en læbepomade, tynd væske eller gloss, der skal bruges på læber eller kinder. Farven aktiveres af ph-værdi eller temperatur i huden, og netop dette gør farverne magiske og giver den 'flushed' effekt, som efter man har bidt sig i læberne eller løbet en tur i vinterkulden. De smukkest nuancer er i bærnuancer med en blålige og pink undertoner, da det er netop disse farver, der popper naturligt frem i vores hud.

Stila og Benefit hører til mine favoritmærker, og jeg har brugt dem i årevis, da jeg arbejdede som makeupartist. Jeg købte dem altid i London eller Paris, men begge mærker kan købes på nettet (se hvor nedenfor). De passer dog ikke til mine egne farver, da jeg selv producerer rigeligt med rødme i huden, men disse mærker har været fast sortiment i min makeup-kuffert og har været brugt på utallige af modeller, der har været i mine hænder.

Mine favoritter er:

Til læber + kinder:
Intens farve i vandholdig geleform, der skal duppes på læber og kinder. Kan også bruges under en lipgloss for et skinnende resultat. Vær opmærksom på, at du skal arbejde hurtigt, da den hurtigt binder på huden og kan lave røde pletter, hvis du lader en dråbe sidde for længe.

Benetint rose-tinted lip & cheek stain fra Benefit 200 kr. Lookfantastic.com.Til læber:
Dior lancerede sidste år Lip glow, der er en meget brugbar læbepomade med en mild 'lipstain'-effekt.
Den aktiveres af hudens pigmenter og varme. Det giver dine læber en let pink farve, som er frisk og feminin. Til den der gerne vil have farve på læberne, men ikke ønsker de mørkerøde bærnuancer.

Lip glow color reviver balm review fra Dior 225 kr.Tjek også...

... Cherry crush lip & cheek stain fra Stila ud, fås også på Lookfantastic.com og fås i flere farver. Den reagerer på din huds PH værdi og giver intens farve til både kinder og læber.

Cherry crush lip & cheek stain fra Stila til 130 kr. pr. stk. ### 9 dage til Costume Skønhed - Få glansfuldt hår

9 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: Sådan giver du dit hår glans

Sæsonen byder - på grund af de lave temperaturer og tørre luft - vores hår det værste. Det kan skabe mat og kruset hår, der mangler sin glans. Derfor er det netop nu, at en styler er dit hårs bedste ven. Du kan glatte dit hår og give dit hår en ultra blank overflade eller skabe krøller ved at bruge din styler som krøllejern. Jeg bruger min styler til at give mit hår en blank overflade, da det usynlige skællag på håret bliver lagt ned af styleren og på den måde skabe den blanke overflade, der kendetegner et glattet hår. Jeg glatter aldrig hele mit hår, men blot overflade og spidser, men det er meget forskelligt, hvad der fungerer bedst alt efter hårtype. Prøv dig frem eller gå ind på Ghdhair.dk, og få Step-by-step guides fra mandag 25. oktober.

Midnight collection fra Ghd 1.649 kr.Ghd er kongerne, når det kommer til stylere og med deres seneste Midnight collection får du ud over det uundværlige glattejern, en rejseføntørre, en taske til din styler, et smykkeskrin og et spejl til din indre prinsesse.

10 dage til Costume Skønhed - redningsprodukter til fest

10 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: Skønhedsredaktørens bedste redningsprodukter til fest

I dag vil jeg slå et slag for tre af mine absolutte hår- og makeup-favoritter. Det er tre musthave-produkter til både hverdag og fest. Produkter, som altid er i min taske - særligt de dage, hvor jeg er på job hele dagen og skal direkte videre til noget festligt.

Jeg er klar over, at vi prædiker meget om tørshampoo/hårpudder, men det er bare et fantastisk vidundermiddel, der giver dit hår struktur og nyvasket volumen på ingen tid. Min favorit er fra franske Klorane. Den kan du købe på landets apoteker.

Klorane til 109 kr

Min kohl er min allerbedste makeup-ven, og jeg bruger den til flere ting. Jeg bruger den på den våde kant inde i øjet, så jeg får dramatiske øjne, jeg bruger den på mine øjenlåg og blender den ud, så den virker som en cremeøjenskygge, og jeg bruger til at tegne mine bryn let op ved at prikke imellem hårene.
Når klokken er mange, og øjnene viser træthed, kan du redde meget med en kohl. Mine favoritter er Le crayon khol fra Lancôme og Chanel, jeg mikser gerne en brun og sort, så udtrykket bliver markant, men stadig passer til min brunlige nuancer.

Le crayon khol fra Chanel 160 kr.

Le crayon kohl fra Lancôme 150 kr.Min hud reagerer altid med rødme, når når jeg er stresset eller træt. Derfor har jeg altid en mineralfoundation med i min taske. Egentlig er jeg gået over til flydende foundation efter mange år med mineralfoundation, men Tromborgs mineralfoundation er stadig den bedste redning til min hud ud på de sene nattetimer. Produktet fungerer perfekt oven på et 'gammelt' lag foundation, da den ikke sætter sig i porrerne og har en let cremet konsistens.

Mineralfoundation fra Tromborg 290 kr.### 11 dage til Costume Skønhed - stylingprodukter til langt hår

11 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:

Dagens tip: De bedste styling-produkter til langt hår

Få smukt hår som hos Burberry ProrsumNår dit lange hår er klippet, og du selv skal hjem og sætte dit hår, er der tre musthave-produkter, der er ideelle til at style langt hår (se næste afsnit for at få tips til, hvordan dit lange hår skal klippes).

Dit lange hår skal beskyttes imod varme fra føntørrer, glattejern og krøllejern. Det lange hår er mere udsat, da det har et langt liv bag sig og derfor er mere udsat for udtørring og slitage. Brug for eksempel Heat shape fra Sassoon, der er en varmebeskyttende spray til dine længder. Den tynger ikke håret.
Brug en ’Root lift’ til at løfte håret fra hovedbunden, spray den direkte ind i hårrødderne, og føntør dit hår med hovedet nedad for optimal fylde.
Hårlak er ikke forbeholdt kort hår og opsatte frisurer. Det er faktisk det ultimative produkt til langt hår, fordi dit lange hår har ekstra brug for hold. Gå efter lette hårlakker, som ikke klistrer, men samler dine spidser og giver fylde. Re-Shaper fra Sebastian er perfekt til langt hår, da du kan spraye dit hår og bagefter rede det igennem, mens effekten bevares, uden man kan ane, at der er hårlak i dit hår.

Heat Shape fra Sassoon til 245 kr.

Re-Shaper Hairspray fra Sebastian til 250 kr.

12 dage til Costume Skønhed - klipning af langt hår

12 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden:
Dagens tip: Sådan skal dit lange hår klippes

Få smukt hår som hos Emilio Pucci. Fra min tid som frisørelev kender jeg alt til langt hår, der ikke er blevet klippet ordentligt igennem. Mange af de piger, som mødte op til modelklipninger på frisørskolen, havde altid bare fået klippet deres spidser og blev alle begejstrede, når de fik deres første luksusklipning af mig. Hvis dit lange hår ikke er klippet grundigt igennem, er det næsten umuligt at skabe de bevægelige og sexede frisurer, som er set overalt på catwalken denne sæson. For at din frisure kan få den lethed, som kendetegner flere topmodellers hår, skal dit hår klippes med lette bevægelige etager, som kan løfte dit lange hår.

Det kræver en god frisør at skabe den rette form i et langt hår. Og hvis du har langt hår, kender du helt sikkert til problemet at være nyklippet, uden der er sket meget mere, end at dine spidser er blevet klippet. Jeg har snakket med Wellas træner, frisør Sara Sigurdardottir, om, hvad du kan bede din frisør om, når du skal have klippet dit lange hår i en af sæsonens smukke langhårsfrisurer.

”Det vigtigste er, at der er sat ordentlig tid af til din klipning. Brug heller penge på en god klipning, hvor der er sat god tid af til at kræse om dit hår, da din frisure vil holde meget længere. Det er super vigtigt, at din frisør klipper dit hår i både våd og tør tilstand. Når jeg klipper et langt hår, bruger jeg 35 procent af tiden på at klippe det våde hår, resten bruger jeg på at klippe frisure med frihåndsklipning i det tørre hår, der er en klippeteknik, hvor formen skabes ved at lette håret i bløde etager” siger Sara Sigurdardottir.

Sara Sigurdardottir

Jeg mødte Sara Sigurdardottir i den nye frisørsalon Mugshot, der ligger i Herluf Trollesgade i København. Stemningen er lige, som man ønsker sig: Du bliver klippet ved et stort rundt bord, hvor der serveres lækker kaffe, og du sidder trygt og kan nyde din klipning væk fra gaden. Få til sidst taget dit personlige mugshot med dit nye hår. Tjek Mugshot-hair.dk ud - her kan du finde inspiration og smukke frisurer lavet af de to indehavere, Mike Nielsen og Kristinn Óll. ### 13 dage til Costume Skønhed - bekæmp urenheder

13 dage til dit nye beauty-magasin, Costume Skønhed, er på gaden: Dagens tip: Sådan bekæmper du urenheder

Få en smuk, ren hud som hos Haider Ackermann.
© Scanpix

Få en smuk, ren hud som hos Haider Ackermann.Du kan gøre meget andet end at rense din hud, hvis du døjer med urenheder i ansigtet. Se skønhedsredaktøres tre bedste tips herunder:

1: Når du hud får et break-out, hjælper det ikke at overrense din hud. Det vil blot resultere i, at din hud producerer mere fedt for at beskytte sig selv og for at genvinde balancen. Brug hellere milde renseprodukter i hele ansigtet og brug kun de mere hårde produkter direkte på urenhederne. Brug en desinficerende spot-treatment og en dybderensende maske, der kan suge bakterier og overskydende fedt ud af huden.

Spot remover fra Origins til 125 kr.

Spot remover fra Origins til 125 kr.

Purifying mask fra Jurlique til 295 kr.

Purifying mask fra Jurlique til 295 kr.2: Der kan gemme sig mange bakterier i dit sengetøj, så vask især dine hovedpuder på 60 grader hver trejde måned, og skift hovedpudebetræk hver uge.

3: Vær ekstra opmærksom på, at dine hænder er rene og fri for bakterier - rør som hovedregel aldrig ved dit ansigt, hvis dine hænder ikke er nyvaskede. Hav en anti-bakteriel gel i tasken, så du kan være bakteriefri også selvom der ikke er en håndvask i nærheden.

Deluxe desinfection hand gel fra Tromborg 70 kr.

Deluxe desinfection hand gel fra Tromborg til 70 kr. pr. stk. Vi ses i morgen, hvor du får et nyt tip - denne gang til dit hår.