Jubii. Så er det nye nummer af Costume Skønhed på gaden. Beauty-magasinet udkommer to gange om året. © Jette Jørs

Bliv sommerklar med det nye Costume Skønhed

Det nye nummer af beauty-magasinet Costume Skønhed er udkommet

Forårs-nummeret af beauty-magasinet Costume Skønhed er netop udkommet. I magasinet kan du blandt andet få 25 tips til, hvordan du får den skønneste sommer. Du kan også møde otte indflydelsesrige kvinder fra den danske skønhedsbranche og få deres bedste skønhedstips.

Frisør Gun-Britt Zeller og skønhedsredaktør Liv Winther.
© Olivia Frølich

Frisør Gun-Britt Zeller (til venstre) og skønhedsredaktør Liv Winther (til højre) er blandt skønhedens dronninger, der giver dig deres bedste skønhedstips. Foto: Olivia Frølich.

Der er nogle kvinder, der bare altid ser så utrolig pæne og velplejede ud, at det er svært ikke at blive lidt misundelig. Men hvordan gør de det? I Costume Skønhed spørger vi sangerinden Maria Lucia Heiberg Rosenberg og Lulu Henckel, der står bag Youheshe.com, hvorfor de er så pæne.

Sangerinden Maria Lucia fortæller, hvorfor hun altid ser så godt ud.
© Camilla Stephan

Nøglen til Maria Lucias velplejede ydre er fokus på bryn, hænder og fødder. Foto: Camilla Stephan.

Der var engang, hvor pæne piger ikke havde røde negle, kunstige øjenvipper blev lagt på i lag, og det blev cool at ligne en stiknarkoman. Skønhedens historie er fyldt med revolutionerende opfindelser, forbigående modediller og store personligheder. Glemmer du, så husker vi i det nye nummer af Costume Skønhed.

Max Factor blev det hotteste hotte i 1930'erne og har siden leveret makeup til kvinder verden over.
© Scanpix

Max Factor blev det hotteste hotte i 1930'erne og har siden leveret makeup til kvinder verden over. Foto: Scanpix.

Du kan snyde dig yngre på ganske få sekunder med farve i kinderne, naturlige øjne og frisk hud. I Costume Skønhed får du de tricks, der faktisk virker.

Rouge Dior haute couleur lipstick fra Dior til 240 kr.

En læbefarve i en lys koral- eller rosa tone får dig til at se yngre ud.
Rouge Dior haute couleur lipstick fra Dior til 240 kr.

Kan dine rynker reduceres med akupunktur, kan fisk gøre dig blød, og kan dine læber blive fyldigere med healing? Vi har testet seks behandlinger, som gør dig skøn - helt naturlig.

Costume Skønhed tester, om man kan få mindre synlige rynker med akupunktur.

Costume Skønhed tester, om man kan få mindre synlige rynker med akupunktur.
Mød den 42-årige skuespillerinde Jennifer Aniston, der er træt af rygter og mistanken om at være evigt ulykkelig, fordi hun mistede Brad Pitt til Angelina Jolie og endnu ikke har fundet den rigtige mand. Og som ikke kunne drømme om at lægge sig under kniven - i hvert fald ikke endnu.

I det nye nummer af Costume Skønhed kan du læse et interview med Jennifer Aniston.
© Bulls

"Jeg kunne godt få botox - jeg mener, mine linjer i ansigtet bliver dybere hver dag. Men ærligt talt, de her linjer er der, fordi jeg har levet. Jeg spiser sundt og træner, men jeg forkæler også mig selv, når jeg vil," siger Jennifer Aniston. Foto: Bulls.

Du kan købe Costume Skønhed for 39 kroner hos blandt andet 7-Eleven, DSB, Føtex, Bilka, Kvickly og Super Brugsen. God fornøjelse med dit nye skønhedsmagasin. Magasinet udkommer to gange om året - næste gang til oktober 2011.