Pensler fra Lancôme. © costume.dk

Dagens produkt: Fantastiske makeuppensler

For at lægge den perfekte makeup har du brug for gode pensler

Når du skal lægge en flot makeup, er det vigtigt at have gode redskaber at gøre det med, så resultatet bliver så smukt som muligt. Lancôme's dygtige og seje artistiske direktør og makeupartist Aaron De Mey har designet ni fantastiske og fine pensler, så din makeup kan lægges perfekt på dit ansigt. Husk at rense dine pensler én gang ugentligt, så bakterier fjernes. Vask dem i en hårshampoo, og desinficer dem, du har brugt til cremeprodukter som foundation og læbestifter med sprit eller sæt dem i rodalon. Passer du godt på dine pensler, kan du have dem i mange år.
Foundationbørste til 245 kr., pudderbørste til 399 kr., blushbørste til 245 kr., stor øjenskyggepensel til 175 kr., konturpensel (til at blende skyggerne med) til 175 kr., lille øjenskyggepensel til 175 kr., læbepensel til 145 kr., brynbørste til 115 kr. og ink eyelinerpensel til 145 kr.

Hver dag indtil 20. juni viser skønhedsredaktør Liv Winther og skønhedsjournalist Sofie Jørgensen dig deres bedste tips til lækre, effektive og uundværlige produkter. Hver søndag kan du deltage i konkurrencen om at vinde alle ugens produkter. I konkurrencen kan du vinde alle penslerne i et sæt til i alt 1.819 kroner samt et håndlavet etui udviklet i samarbejde med Lancômes danske makeupartist Henrik Steen.