© costume.dk

Dagens produkt: Intensiv og styrkende velvære

Forkæl dig selv med skønne produkter, vitaminer og afslappende lyd

I livstils- og velvære-universet Moshi Moshi Mind på Østerbro i København kan du vælge mellem et nøje udvalgt produktsortiment, der giver dit sind, din krop og din hud velvære og balance. Du finder også Moshi Moshi Minds eget mærke, der tager hensyn til miljøet og er så rent og naturligt som muligt. Prøv for eksempel kropsolien Rejuvenate, som giver dig smuk og blød hud, bodyscrubben med abrikos, der blidt skrubber dine døde hudceller bort og sætter gang i blodcirkulationen i din hud, cd'en i udgave 3 som med blandt andet jazz-, exotica- og downbeatrytmer sender din sjæl på en spændende rejse, multivitaminpillerne, der styrker din krop og hjerne, og kosttilskudet Beauty, der indeholder vitaminer og næringsstoffer til forskønnelse af hår, hud og negle.
Rejuvenate natural body oil til 299 kr., Cream scrub apricot til 250 kr., Multivitamin-piller til 199 kr., Beauty kosttilskud til 299 kr. og cd 3 til 95 kr.

Se mere på Moshimoshimind.dk eller besøg butikken på Dag Hammerskölds Allé 40 på Østerbro i København.

I morgen kan du deltage i konkurrencen om at vinde hele det fine velværekit fra Moshi Moshi Mind + alle andre af denne uges produkter.