© costume.dk

Danske skønhedsmærker: Få Rønsbøls skønhedstips

Trine Rønsbøl giver dig sine bedste tips til at beskytte din hud

Trine Rønsbøl begyndte i 2004 at lave skønhedsprodukter, Rønsbøl Skin Care, der både kan bruges af mænd og kvinder. Alle Rønsbøls produkter (undtagen den nye serie Aroma Care) bliver udviklet og produceret i Danmark uden parabener og farvestoffer, men med vitaminer, mineraler og ingen unødvendige tilsætningsstoffer og parfume.

Produktdesignet er enkelt, let og skabt på en smart måde, så du undgår at putte dine fingre ned i selve cremerne, og så er mange af produkterne multifunktionelle, det vil sige at de kan bruges på flere måder og flere steder end et. Det sidste nye fra Rønsbøl er Baby Care-serien, som blev lanceret sidste år og den helt nye Aroma Care-serie, der kom ud i sidste måned.
Skønhedsredaktionen har fået Trine Rønsbøls bedste skønhedstips.

Hvordan beskytter du bedst din hud gennem sommerens varme og sol?
"Du skal bruge en creme med solfaktor og sørge for at give huden masser af fugt til natten. Fugt din hud ude- og indefra og drik masser af vand. Sørg for at reparere eventuelle solskader med det samme. Brug Rønsbøl Rescue på solbrændt hud. Den heler huden hurtigt.”

Mange af os lider af problemer i huden som fedtet, uren hud og acne. Har du tips til, hvad vi kan gøre for at afhjælpe det?
”Det er vigtigt at rense huden nænsomt, men i dybden. Brug en peeling, der ikke sliber og irriterer huden. Rønsbøl Peeling Serum er en serum, der dybderenser. Brug den hver dag og lejlighedsvist intensivt som en maske til natten. Sørg også for at drikke masser af vand, som blandt andet hjælper til med at rense huden. Giv din hud ro, og sørg for at den kan ånde, også når du bruger makeup.”

Hvordan får man størst effekt fra din nye Aroma Care-serie?
”Brug Aroma Care-produkterne i hverdagen. Det vil give dig en aromaoplevelse, når du står i badet, hygger der hjemme, slapper af med et fodbad eller vasker dine hænder.”

Er der et nyt produkt på vej fra dig?
”Til den nye Aroma Care-serie kommer håndcremen Aroma Hand Cream, som bliver lanceret i efteråret.”

Se mere på Ronsbol.com

Følg med den næste måned på Costume.dk, hvor vi hver uge har fokus på et dansk mærke + Du kan vinde en goodiebag fra mærket. Næste uge har vi fokus på Amazing Space.