Lene Nystrøms yndlingsprodukter

Få Aqua-sangerindens skønhedstips

3. januar 2008 af Costume

Lene Nystrøm Rasted er tilbage som Aqua-sangerinde til sommer. Derudover er hun i gang med at uddanne sig til skuespiller hos skuespillerinden Lane Lind og har gået på skuespillerskolen The Lee Strasberg Theatre & Film Institute i Los Angeles. Få sangerindens skønhedstips.

Yndlings...

...makeup-mærke:
"Engelske No. 7, som bliver solgt i engelske Boots. Deres Radiant glow foundation giver mig silke-agtig hud. Mac har også virkelig gode produkter og fantastiske foundations. Og så kan jeg godt lide at shoppe hos Mac, fordi indretningen er minimalistisk og overskuelig."

...parfume:
"Jeg har brugt vaniljeolie fra The Body Shop, siden jeg var 16 år. Jeg elsker vaniljedufte, fordi det minder mig om min barndom i Norge, hvor min mor bagte vaniljeboller i vores lille køkken. Om aftenen bruger jeg Love in white fra Creed. Den er perfekt til en aften i byen, fordi den dufter eksklusivt og lidt mystisk."

...produkt:
"Jeg har så stor respekt for solen, at jeg bruger solcreme hver dag både sommer og vinter. Jeg bruger Clarins med solfaktor 30."

...skønhedsbehandling:
"Jeg elsker at give mig selv den helt store skrubbetur i badet med Freshs Brown sugar body polish eller Nature Girls sugar scrub I love organic. Du bliver blød over det hele."

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste