Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

33-årige Lene Nystrøm Rasted er igen klar som sangerinde i popbandet Aqua, der genopstår med en Danmarks-turné til sommer. © Mikkel Tjellesen

Lene Nystrøms yndlingsprodukter

Få Aqua-sangerindens skønhedstips

Lene Nystrøm Rasted er tilbage som Aqua-sangerinde til sommer. Derudover er hun i gang med at uddanne sig til skuespiller hos skuespillerinden Lane Lind og har gået på skuespillerskolen The Lee Strasberg Theatre & Film Institute i Los Angeles. Få sangerindens skønhedstips.

Yndlings...

...makeup-mærke: "Engelske No. 7, som bliver solgt i engelske Boots. Deres Radiant glow foundation giver mig silke-agtig hud. Mac har også virkelig gode produkter og fantastiske foundations. Og så kan jeg godt lide at shoppe hos Mac, fordi indretningen er minimalistisk og overskuelig."

...parfume: "Jeg har brugt vaniljeolie fra The Body Shop, siden jeg var 16 år. Jeg elsker vaniljedufte, fordi det minder mig om min barndom i Norge, hvor min mor bagte vaniljeboller i vores lille køkken. Om aftenen bruger jeg Love in white fra Creed. Den er perfekt til en aften i byen, fordi den dufter eksklusivt og lidt mystisk."

...produkt: "Jeg har så stor respekt for solen, at jeg bruger solcreme hver dag både sommer og vinter. Jeg bruger Clarins med solfaktor 30."

...skønhedsbehandling: "Jeg elsker at give mig selv den helt store skrubbetur i badet med Freshs Brown sugar body polish eller Nature Girls sugar scrub I love organic. Du bliver blød over det hele."

Mere om Skønhedsnyheder? Få Costumes nyhedsbrev