Se stjernernes skønnne favoritter

Hvad er hemmeligheden bag Jessica Albas smukke hud og Gisele Bündchens store krøller? Få svarene her

Jessica Alba, skuespillerinde © Scanpix
1 / 11

Jessica Alba, skuespillerinde

Jessica Alba er fan af Pick Me Up Tonic fra Ole Henriksen. Den indeholder planteekstrakter fra hyben, blåbær, brombær, fersken, havalger og citron, og det får din hud til at føles iltet og vågen.

Pick Me Up Tonic fra Ole Henriksen til 265 kr.

Gisele Bündchen, supermodel © Scanpix og Hm.com
2 / 11

Gisele Bündchen, supermodel

Få bløde krøller som supermodellen: ”Før jeg går i seng, tørrer jeg mit hår ved rødderne og samler ellers håret i en fugtig knold. Om morgenen har mit hår fået flotte, bløde bølger.”

Elastikker fra H&M til 20 kr. for 10 stk.

Raquel Zimmermann, model © Scanpix
3 / 11

Raquel Zimmermann, model

”Kérastases klassiker Bain nutri-thermique-shampoo holder håret blankt og reparerer de skader, mit hår får ved al den farvning og styling til modeshows og fotooptagelser. Jeg har brugt den i årevis.”

Bain nutri-thermique fra Kérastase til 205 kr.

Claudia Schiffer, supermodel © Scanpix
4 / 11

Claudia Schiffer, supermodel

Den tidligere supermodel er stor fan af naturlige og meget gerne økologiske produkter fra mærker som Lavera, Weleda og Dr. Hauschka. En af favoritterne er Sandtorn Bodylotion fra Weleda, som blandt andet består af sandtornolie og sesamolie.

Sandtorn Bodylotion fra Weleda til 165 kr. for 100 ml.

Hilary Rhoda, topmodel © Scanpix
5 / 11

Hilary Rhoda, topmodel

”Jeg bruger Bumble and bumbles hårprodukter - særligt deres Leave in conditioner gør mit hår glansfuldt og blødt. Jeg føntørrer aldrig mit hår og undgår helt at udsætte det for varme, når jeg ikke arbejder, for at beskytte mit hår. Når jeg skal ud, bruger jeg en hårcreme, der fremhæver krøller.”

Bb leave in (rinse out) conditioner fra Bumble and bumble til 170 kr.

Kate Hudson, skuespillerinde © Scanpix
6 / 11

Kate Hudson, skuespillerinde

Kate Hudson (billedet), Drew Barrymore og Gwyneth Paltrow er bare nogle af de mange stjerner, der er vilde med Rosebud Salve fra Smith's. Så hvis du ikke allerede har dette vidunderprodukt i din taske, er der ingen grund til at vente længere. Salven indeholder bomuldsolie og planteolier. Brug den som lipgloss eller læbepomade, til tørre hænder og neglebånd, eller put lidt i de tørre hårspidser.

Smith's Rosebud Salve til 89 kr.

Jennifer Aniston, skuespillerinde © Scanpix
7 / 11

Jennifer Aniston, skuespillerinde

Essie laver holdbare neglelakker i fantastiske farver. Det er derfor ikke mærkeligt, at Essie har mange fans, som tæller blandt andre skuespillerinderne Katie Holmes, Gwyneth Paltrow og Jennifer Aniston (billedet). Jennifer Anistons favorit er Mademoiselle.

Neglelak fra Essie i Mademoiselle til 100 kr.

Elettra Rossellini, model © Style.com
8 / 11

Elettra Rossellini, model

”Før jeg køber en ny parfume, sprayer jeg den altid på huden og lader den sidde i et par timer for at se, hvordan duften udvikler sig. Parfumer dufter forskelligt på alle. Min favoritduft lige nu er Trésor in love.”

Trésor in love, eau de parfum fra Lancôme til 475 kr. for 50 ml.

Nina Persson, sangerinde © Scanpix
9 / 11

Nina Persson, sangerinde

”Jeg gør så lidt som muligt med mit hår - jeg har et jammerligt hår, og tørshampoo er det eneste hårprodukt, der kan hjælpe mit babyhår.”

Dry shampoo fra Clean til 175 kr.

Bar Refaeli, topmodel © costume.dk
10 / 11

Bar Refaeli, topmodel

”Når jeg skal til fest, fremhæver jeg mine kindben med en solpudder og lidt lyserød blush. Jeg lægger blush på, mens jeg smiler, så jeg er sikker på, at den havner det rigtige sted.”

Blushcreme i poesy fra Mac til 175 kr.

Maggie Gyllenhaal, skuespillerinde © Scanpix
11 / 11

Maggie Gyllenhaal, skuespillerinde

Fjern din makeup hver eneste aften, uanset hvor træt du er. Sådan lyder det meget simple tip til smuk og fejlfri hud fra skuespillerinden Maggie Gyllenhaal. Yndlingsproduktet til dette formål er en renselotion fra Jurlique med blandt andet kamille, aloe vera, lavendel og stenfrørod.

Jurlique Soothing Cleansing Lotion til 315 kr.