Gør din krop klar til en strandtur med den nye Deep body shaping-behandling hos Amazing Space. © Dennis Stenild / Filter

Skønhedsredaktøren tester sommerbehandling

Costumes Liv Winther er blevet bikini-klar med en ny type massagebehandling hos Amazing Space

Jeg har testet en ny type massagebehandling hos Amazing Space i København - Deep body shaping. Denne massageform er noget helt for sig, da den udføres med en rullende vakummaskine, som kan massere bindevævet i en grad, som ikke ville være muligt for et menneske - i hvert fald ikke i længere tid ad gangen. Denne massagemetode ruller bindevævet, så affaldstoffer knuses og udskilles. Blodomløbet sættes samtidig i gang og udsættelse af affaldstoffer øges.

Det kan behandlingen:
Behandlingen er særlig god til at kick-starte hudens ilt- og blodforsyning, så fedtdepoter og for eksempel arvæv kan mindskes. Jeg har ikke behov for at tabe mig, men vil klart tage sådan en behandling, når jeg har behov for at lave en fysisk 'detox' af hele min krop og genvinde gløden i huden - for eksempel som nu, hvor vi snart skal hoppe i bikinien.

Hvor ondt gjorde det:
Jeg har altid godt kunne lide, når en massør tager fat, så man virkelig kan mærke, at blodgennemstrømningen vækkes til live i muskel- og fedtlag. Denne massagemetode er derfor som skræddersyet til mig. Der var steder på kroppen, som for eksempel på mine ydre lår og bagdel, hvor jeg måtte bide tænderne sammen. Men behandleren, Birthe Røpke, lagde mærke til det med det samme og skruede lidt ned for intensiteten. Det er nemlig ikke godt at spænde i musklerne (hvilket man automatisk gør, når noget gør ondt), da det arbejder imod massagen.

Bagefter: Da jeg var færdig, var min hud helt varm over det hele. Jeg var blevet 'rullet' fra top til tå, også i ansigtet, hovedbunden og fødder, her dog med en mindre sugekopslignende maskine. Jeg fik at vide, at jeg skulle drikke meget vand, så jeg kunne udskille så meget som muligt. Jeg fik også at vide, at jeg godt kunne få lidt influenza-lignende symptomer. Jeg gik hjem, drak en masse vand, og lagde mig lidt på sofaen for at hvile mig. Og bang, så havde jeg sovet to timer. Jeg forsatte med at drikke masser af vand resten af dagen.

Deep body shaping varer 55 minutter og koster 695 kroner hos Amazing Space, Fortunstræde 1, København K.