Skal du ud i solen som skuespillerinden Ursula Andress i James Bond-filmen Dr. No, så husk solcremen. © Dr. No

Skønhedsredaktørens 2 solcreme-favoritter

Se, hvilke solcremer Costumes Liv Winther vil beskytte sin hud med denne sommer

Jeg er netop kommet hjem efter en fem dage lang tur til Brasiliens pulserende og solkyssende storby Rio de Janeiro. Her fik jeg testet et par solcremer - se mine favoritter herunder.

Min favoritsolcreme til kroppen:
En af mine klare favoritter er Cliniques Sun SPF 40 body cream. Den virkede beroligende på min hud, er fri for parfume og var hverken fedtet eller klistret. En dag brugte jeg den også i ansigtet, og den føltes fuldstændig som en god dagcreme, så det er dobbelt op på point.

Sun SPF 40 body cream fra Clinique til 195 kr.

Sun SPF 40 body cream fra Clinique til 195 kr.

Min favoritsolcreme til ansigtet:
Jeg er stor fan af den franske apotekermærke Embryolisse, og det er netop vejen til at komme ind i nogle gode solcremerutiner - at finde en solcreme, som du påfører med glæde. Denne solcreme er let og velduftende og fungerer godt som underlag til din foundation. Det er den perfekte storby-solcreme, men de dage, hvor jeg skal opholde mig mere direkte i solen, vil jeg gå op til en faktor 40 eller 50 i ansigtet. Undgå altid solcremer for tæt på øjnene, da de fysiske solfiltre, der er i solcremer, svier i dine øjne. Brug solbriller til at beskytte dine øjne og sarte hud omkring øjnene.

Créme solaire SPF 30 UVA-UVB fra Embryolisse 199 kr.

Créme solaire SPF 30 UVA-UVB fra Embryolisse 199 kr.