Der er god grund til at være glad. Netbutikken Ezzence.dk giver nemlig 50 procent rabat på deres varer 5. oktober. © Scanpix

Skønhedsredaktørens tip: Halv pris på skønhedsfavoritter

Få 50 procent rabat på dine skønhedskøb hos netbutikken Ezzence.dk tirsdag 5. oktober

Jeg har netop fået en rigtig dejlig mail. I den står nemlig, at netbutikken Ezzence.dk holder fødselsdagsfest tirsdag 5. oktober - og det fejrer de med 50 procent rabat på alle deres produkter. Den nyhed må jeg naturligvis dele med jer, så I også kan gøre brug af det fantastiske tilbud. Jeg skal selv fylde mit lager op med produkter, der kan holde mig skarp gennem de kommende vintermåneder. Jeg vil gå efter luksuskøb, hvor jeg virkelig kan spare. Se, hvordan min indkøbskurv kommer til at se ud:

Kura intuitif fra Själ til 599 kr. (normalpris 1.199 kr. for 30 ml)
Luksuscremen, som jeg sværger til særligt om vinteren, hvor min hud labber de 50 aktive ingredienser fra blandt andet guld, sølv og diamanter i sig.

Lait creme concentre fra Embryolisse til 100 kr. (normalpris 199 kr.)
Så bliver det ikke billigere og bedre end denne creme fra franske Embryolisse. Dette er en all-round creme, der kan bruges af all aldre, blot skal mængden dosseres alt efter, hvor fedtet din hud er. Den udgør den perfekte base for din foundation og er blandt makeup-artisternes fortrukne makeup-base.

Extra body finishing spray fra Paul Mitchell til 107 kr. (normalpris 215 kr.)
Hårlakken, der kan bruges som både styling- og redningsprodukt. Jeg bruger den lige efter, jeg har tørret hår, for at bevare den volumen, der er i håret, lige efter føntørren er slukket. Andre gange bruger jeg den sammen med tørshampoo til at redde en af de dage, hvor jeg ikke nåede at vaske hår, selvom at det var 'hårvaskedag'. Spray den direkte ind i hårrødderne for volumen.

Besøg netbutikken påEzzence.dk.