© Foto af Sofie Jørgensen: Nicky De Silva

Skønhedsskribentens favoritter

Se, hvilken mascara, duft, maske og læbepomade, skønhedsskribenten Sofie Jørgensen sværger til

Sofie Jørgensen deler sit bedste skønhedstip og sine favoritter med dig. I de næste fem uger har vi fornøjelsen af at have hende som samarbejdspartner og gæsteskribent i skønhedsredaktionen bag Costume.dk's store beauty-special. Se Sofies favoritter - klik her.

Sofie Jørgensen har efterhånden mange år bag sig i skønhedsverdenen. Hun er uddannet kosmetiker med blandt andet fag som anatomi og fysiologi, hudens opbygning og i ernæring, samt uddannet makeupartist og har blandt andet arbejdet på teater, film, tv- og modeserier. I de sidste år har Sofie skrevet om skønhed og velvære til danske magasiner blandt andet som assisterende skønheds- og velværeredaktør på Eurowoman - herefter gik hun den frie vej som skribent.

Sofies tip: Det er rigtigt, når man siger, at skønhed først og fremmest kommer indefra. Derfor skal du sørge for at spise sundt, varieret og økologisk. Få nok med væske i form af vand og urtete, tag vitamintilskud, og spis sunde, koldpressede olier. Alt sammen bidrager til at få en smuk og sund krop, hud og hjerne. Når det så er sagt, skal du også passe godt på din hud udefra ved at vælge gode skønhedsprodukter, der nærer, fugter og beskytter, og som får det bedste frem i din hud.

Se Sofies favoritter - klik her.