Skuespillerinden Rachel Weisz vandt en Oscar for sin rolle i The Constant Gardener. Til februar 2011 kan du se Rachel Weisz i det politiske drama The Whistleblower. © Scanpix

Smukke Rachel Weisz er L'Oréal Paris' nye ansigt

Den 40-årige Oscar-vinder er valgt som L'Oréal Paris nye talsperson på grund af sin fængslende skønhed, naturlige charme og sit skuespiltalent

Den smukke og talentfulde skuespillerinde Rachel Weisz kan både skrive Oscar-vinder, Narciso Rodriguez-muse og nu også talskvinde for L'Oréal Paris på sit CV.

"Jeg er beæret over at være ny ambassadør og repræsentant for L'Oréal Paris - et brand hvis værdier indebærer både skønhed og mangfoldighed. Jeg er stolt over at støtte L'Oréal Paris' engagement i at opfylde ønsker og behov for kvinder verden over," siger Rachel Weisz.

L'Oréal Paris' globale brandmanager, Cyril Chapuy, siger om Rachel Weisz:
"En fuldendt, intelligent og lidenskabelig kvinde, en strålende skuespillerinde og mor. Rachel Weisz kombinerer alle disse vigtige roller og karakteristika med stort talent og generiøsitet. Hendes fængslende skønhed, naturlige charme og hendes stærke værdier er nogle af de vidunderlige facetter, der har forført os. Rachel Weisz er indbegrebet af L'Oréals værdier," siger Cyril Chapuy.

Tidligere talspersoner tæller blandt andre Diane Kruger, Freida Pinto, Andie MacDowell og Beyoncé Knowles.