Grundlæggeren af de eftertragtede Essie-neglelakker var i Danmark, hvor hun blandt andet mødte Costumes skønhedsredaktør. © Liv Winther

Udvalget af kendissernes favoritneglelak bliver meget større

Fra april kan du vælge mellem 90 forskellige nuancer af den eftertragtede Essie-neglelak

I går (torsdag 24. februar) var en dag i neglelakkens tegn. Kvinden bag nogle af de mest ikoniske neglelakker på verdensplan var i Danmark for at vise sin totale farvekollektion frem, som nu endelig kan fås på dansk jord.
Jeg mødte Essie Weingarten på Nimb i København til en samtale om pigedrømme og bestsellere som neglelakkerne Ballet slippers og A-list, der har gået flere gange ned ad den røde løber end den mest garvede Hollywood-stjerne.

Et af de bedste råd, som Essie Weingarten gav, var noget, jeg i øvrigt selv ofte praktiserer, nemlig at mikse sig frem til den farve, du ønsker. På den måde kan du lave dine helt egne nuancer - så de passer perfekt til dig.
“Jeg bruger meget ofte et lag af en lak og så et lag af en anden lak ovenpå. I dag har jeg et lag Ballet slippers på og et lag Mademoiselle ovenpå. Det er den perfekte kombination for mig,” siger Essie Weingarten.

Den mest omtalte Essie-neglelak til dato er Ballet slippers. Den har prydet neglene på utallige celebs, og den britiske dronning Elizabeths frisør har engang sendt bud direkte til Essie efter flere neglelakker i farven Ballet slippers. Det er nemlig den eneste farve, dronningen vil bære.

Neglelak i Ballet slippers fra Essie til 125 kr.

Til april lanceres sommerkollektionen French affair med farverne Coat azure, Sand tropez, Topless & barefoot, Kisses & bises og Nice is nice. Essie-neglelak falder samtidig i pris, så de kommer til at koste 100 kr. pr. stk og neglepleje-serien koster 110 kr. pr. stk. Fra april kan du også nemmere få fingrene i Essies neglelakker - de kommer blandt andet i de fleste Matas-butikker.

Fra april kan du for første gang i Danmark få over 90 forskellige farver. Uundværlige farver, som Essie selv har udvalgt til det danske marked. Du kan også få plejeprodukter. Fire gange årligt bliver der lanceret sæsonbetonede kollektioner. Men du skal være hurtig, hvis du har udset dig en favorit, da kollektionsfarverne kun udgives i limited edition.

Essie Weingarten og Costumes skønhedsredaktør.

Essie Weingarten og Costumes skønhedsredaktør.