Stem og vind årets skønneste produkter

Vær med til at kåre årets bedste skønhedsprodukter! Stem og deltag samtidig i konkurrencen om at vinde de lækreste skønhedsfavoritter fra 2015

For første gang løber den store skønhedsevent, Costumes Skønhedsfavoritter, af stablen, og vi vil gerne vide, hvilke produkter du synes, er de allerbedste.

En dommerkomité har nomineret 3 skønhedsprodukter i 25 kategorier. Giv din stemme, så vi kan slå fast, hvilke der er Costumes læseres absolutte favoritter.

Angiv dit favoritprodukt, ved at sætte 'hak' ud for det, så er du automatisk med i konkurrencen om at vinde en af de 10 fantastiske goodiebags med et stort udvalg af alle de skønne favoritprodukter, vi udlodder.

DELTAG HER

*Costumes Skønhedsfavoritter er blandt andet sponsoreret af Sofakompagniet. Eventen slutter 6. november, og de 10 heldige vindere bliver kontaktet via mail. De 25 vinderprodukter bliver offentliggjort på Costume.dk og i Costume no 165, hvor en ny stor konkurrence venter ...*

Dommerpanelet i sofa fra Sofakompagniet: Skønhedsredaktør, Anne Mønsted, forfatter, foredragsholder og skønhedsekspert, Charlotte Torpegaard og makeupartist og indehaver af Sine Ginsborg Make-up School, Sine Ginsborg.