© Anna Stokland

8 tegn på, at dit stjernetegn er Skorpionen

Er du født i stjernetegnet Skorpionen? Så kan du måske nikke genkendende til disse kendetegn, som ifølge en astrolog er typisk for personer født mellem 24. oktober og 22. november.

Er du født mellem 24. oktober og 22. november, har du stjernetegnet Skorpionen. Men ved du egentlig, hvad der typisk kendetegner personer, som er født i Skorpionens tegn?

Vi har talt med astrolog Annasophia Petri, som herunder giver dig otte kendetegn, du måske vil kunne nikke genkendende til, hvis du er Skorpion.

Du kan desuden læse dit dagshoroskop her, uanset om du er født i Skorpionens tegn eller et af de 11 andre stjernetegn.

Håndplukket til dig

1. Du er en dårlig taber

Hader du også at tabe? Og er du dårlig til at indrømme dine fejl?

"Skorpionen er kompetitiv, har meget svært ved at tabe og vil altid have ret. Det bunder i, at den både er stolt og stædig og derfor aldrig vil indrømme det, hvis den tager fejl. Det gælder lige fra, at den ikke vil tabe ansigt, til at den ikke vil tabe i eksempelvis spil, og at den altid går efter de bedste karakterer i skolen. Den er et rigtigt konkurrencemenneske. Derfor er Skorpionen også dårlig til at se tingene fra flere perspektiver og ser tingene meget sort/hvidt."

2. Du skjuler dine følelser

Har du svært ved at vise, hvad du føler, over for andre?

"Skorpionen er et vandtegn, hvilket betyder, at den er meget følsom og i høj grad lader sig styre af sine følelser. Den er derfor også meget empatisk, medfølende og kan blive virkelig ked af det. Den er dog god til at lægge låg på følelserne over for andre, og derfor kan den godt virke både indadvendt og hårdere udadtil, end den egentlig er. Årsagen er, at Skorpionen er meget sårbar og kun giver sig hen til folk, den har stor tillid til. Er man til gengæld gode venner med en Skorpion, har den et stort behov for at blive nusset, aet og elsket samt at være meget tæt og tryg i sine relationer.”

3. Du er dårlig til at tage imod komplimenter

Preller det også af på dig, når nogen roser dig?

"Selvom Skorpionen er et meget følsomt stjernetegn, er den samtidig også virkelig dårlig til at vise, hvad den føler. Ofte vil den have en hård facade, fordi den ikke vil vise, at den i virkeligheden er meget sårbar. Det kommer eksempelvis til udtryk, hvis nogen roser den. Her vil den ofte helt nonchalant sige: 'Jaja, det er fint', selvom den indeni faktisk tænker: 'Ej, hvor nice'.”

4. Du bærer ofte nag

Siger du ofte: 'Det skal du slet ikke tænke på', selvom du i virkeligheden er virkelig sur og skuffet? Så er du en rigtig Skorpion.

"Skorpionen er meget opmærksom på, hvad der bliver sagt, og hvad der ikke bliver sagt. Og så bærer den ofte nag, selvom den har givet udtryk for, at alt er okay. Fordi den desuden er et følsomt stjernetegn, har den også svært ved at acceptere og tilgive, hvis nogen har såret den. Hvis man aftaler med en Skorpion, at man tales ved, vil den også være meget opmærksom på, om vedkommende rent faktisk skriver eller ringer tilbage. Derfor foretrækker Skorpionen også at tænke, før den taler.”

5. Du elsker de tungere emner i livet – og undgår helst mainstream kultur

Og måske har du også tatoveringer og piercinger og er vild med farverne sort og rød?

"Skorpionen går meget op i dybe og eksistentielle emner som liv og død og går ofte i mørke farver, fordi de ikke kan lide at skabe for meget opmærksomhed omkring sig. En Skorpion kan ofte også være meget melankolsk og undersøge til bunds, hvad der eksempelvis sker, når vi dør. Når den først har en interesse, dyrker og nørder den nemlig denne i en ekstrem og intens grad, og derfor har den ofte en følelse af, at andre ikke helt forstår verden, hvis de har meget anderledes interesser end den selv. Skorpionen konsumerer ofte musik, litteratur med videre med dystre og melankolske undertoner, så hvis andre eksempelvis er mere popkulturelle og hører Justin Timberlake og ser Friends, kan Skorpionen godt have en tendens til at se ned på folk og føle sig bedre end dem. Det er dog meget enten/eller, for mens dette er tilfældet for nogle Skorpioner, går andre mere op i lettere emner.”

6. Du er – eller vil gerne være – psykolog eller skuespiller

Kan du heller ikke lade være med at analysere, hvad dine venner siger og gør? Så besidder du et af de mest gængse træk ved Skorpionen.

"Typisk vil en Skorpion have erhverv som psykolog, fordi den er god til at sætte sig ind i samt forstå problemer på et dybere plan grundet dens følsomme og empatiske side. Derudover er den meget analyserende og god til at gennemskue folk, hvilket gør den til en oplagt psykolog. Man ser også ofte, at den er skuespiller, fordi den både er tilpasningsdygtig, god til at forstå andre mennesker samt til at sætte en facade på. Derfor har den også nemt ved at indtage en rolle. Umiddelbart er psykolog og skuespiller to vidt forskellige erhverv, men det er også et af de typiske kendetegn ved en Skorpion: Den er meget enten/eller, så enten er den mere indadvendt og stille, eller også er den mere 'på' og udadvendt.”

7. Du er mystisk og sexet

Er dyb og intens øjenkontakt den optimale måde for dig at flirte på?

"Skorpionen er kendt for sit lidenskabelige, underspillede og sexede væsen, hvilket gør, at folk ofte ser den som mystisk og dragende. Den har stærke lyster, men det er ikke noget, den plaprer om til sine venner, og du vil sjældent høre en Skorpion fortælle åbent om sit sexliv. Den holder ofte tingene for sig selv, men er til gengæld meget lidenskabelig og følelsesmæssigt intens i sit forhold med en partner. Den kan ofte virke magtsyg og bestemmende, fordi den gerne vil være ekstremt tæt med sin partner, og det resulterer i, at den har en tendens til nemt at blive jaloux, når den er i et forhold. Møder du en Skorpion i byen, vil den ofte være den lidt tilbageholdende og hemmelighedsfulde type, som ikke snakker så meget, men som til gengæld har en meget intens øjenkontakt, hvilket gør den spændende, fascinerende og mystisk – og folk vil ofte drages af den.”

8. Du er en loyal ven

Har du også venner helt tilbage fra folkeskolen?

"Når man først er venner med en Skorpion og har dens tillid, kan man være ret sikker på at have en ven, man kan regne med, og som er virkelig loyal og ærlig. Skorpionen holder derfor typisk også fast i sine venner fra gamle dage, fordi den har svært ved at slippe ting og personer, den er knyttet til. Kender du omvendt ikke en Skorpion personligt, vil den ofte virke indadvendt, sky og tilbageholdende. Den deler ikke så mange ting om sig selv, og den kan derfor være meget svær at komme ind på. Over for folk, den ikke kender, tænker Skorpionen oftest, hvad den selv får ud af situationen, og derfor kan den også have en tendens til at være manipulerende og kontrollerende. Det er dog ikke, fordi den er egoistisk, men blot fordi den ofte forsøger at beskytte sig selv og sin meget sårbare og følsomme side bag en hård facade.”

Er du Skorpion, men kan ikke se dig selv i enkelte eller generelt nogen af disse kendetegn, så husk, at du er meget mere end dit stjernetegn – og at der er mange andre ting i horoskopet, der kan spille ind på din personlighed.

© Annasophia Petri Holm

Er du nysgerrig på astrologiens verden, kan du følge Annasophia Petris univers på Instagram, hvor hun med humor giver en spændende indføring i astrologien.