© Alona Vibe

Astropod: Her er vores bedste kærlighedsråd til dig baseret på dit stjernetegn

Har du brug for lidt vejledning i dit kærlighedsliv? Så giver kvinderne bag den populære podcast Astropod her deres bedste råd – både til dig, som er single, og dig, der er i et fast forhold.

Vædderen: 21. marts – 20. april

"Vædderen er livlig og direkte, og derfor er det sommetider en god idé at passe på med drillerierne i dating-sammenhænge. Det er ikke alle, der forstår, at det bare er din måde at flirte på, når du 'tugter den, du elsker'. Så husk måske at fortælle: 'Jeg stikker bare lidt til dig, fordi jeg godt kan lide dig'.

En anden ting, som er god at huske på som Vædder, er at give plads til din partner og tillade andre at tage initiativet."

Tyren: 21. april - 21. maj

"Tyren er et sanseligt jordtegn, og et godt råd til sådan en livsnyder, når det kommer til dating, er at være god til at udtrykke behovet for fysisk nærhed. Det er ikke alle, der har samme behov for nus og berøring, som Tyren har, så vær tydelig omkring, at det er vigtigt for dig at flette fingre, når I går tur, og at du gerne vil have den der nakkemassage. Tyrens tegn handler også om de mere materielle sider af livet, og det er vigtigt for den at værne om det, den kender, ejer og holder af. Derfor skal Tyren også passe på med at blive for besidderisk i sine relationer."

Tvillingen: 22. maj - 21. juni

"Tvillingernes tegn er lavet på cava med lette bobler. Det er en sprudlende, nysgerrig og en social sommerfugl, der elsker at lære og opleve nyt. Vores råd til Tvillingerne er: Vær ikke bange for lidt tyngde, dybde og perioder med udfordringer i et forhold. Du kan holde til mere, end du tror; du er faktisk en korkprop, der altid flyder op til overfladen igen, og tilmed har du sommerfuglevinger. Tvillingerne kan have en tendens til at forsvinde i den blå luft, hvis det hele bliver for tungt, men prøv at tage udfordringen op og bliv hængende lidt længere. Du vil opdage, at tyngde og lethed godt kan sameksistere, og at der venter uventede glæder på den anden side."

Krebsen: 22. juni - 23. juli

"Krebsen er et vidunderligt følsomt vandtegn, som værner om de nære relationer. Den giver ikke ved dørene, og det kræver arbejde at få lov til at komme indenfor i varmen. Vores råd til Krebsen er: Prøv at åbne op lidt tidligere i processen, når du dater. At turde vise sårbarhed og sænke paraderne kan være noget af det mest tiltrækkende, og du vil uden tvivl opleve, at din åbenhed automatisk åbner partneren op også.

Krebsen har et kæmpe omsorgsgen, men den kan nogle gange komme til at blive til en omsorgsmartyr over for dem, den kan lide, fordi den gør alle mulige ting, som den tror, partneren kan lide, men som partneren aldrig har bedt om. Det kan derfor være en god idé at øve sig på at sige direkte: 'Jeg vil elske at hjælpe dig, men hvad vil du egentlig gerne have, jeg hjælper dig med?'"

Løven: 24. juli - 23. august

"Løven er et charmerende og godhjertet festfyrværkeri, som skal huske at give lige så mange komplimenter, som den selv elsker at få. Den er vild med shine og søde ord, men det er vigtigt at rose den anden partner også og ikke kun forvente ros selv, for så vil flammen langsomt slukkes hos den anden, selv hvis det drejer sig om et af de der helt cool og seje ildtegn med masser af gåpåmod og selvtillid – alle vil nemlig gerne bekræftes en gang imellem."

Jomfruen: 24. august - 23. september

"Jomfruen har høje standarder og bryder sig ikke om uorden. Det betyder også, at barren sættes højt, når det kommer til kærlighed, og Jomfruen kan både have tendens til at være temmelig selvkritisk, men også kritisk over for en date eller partner. Mange bejlere er gået forgæves hos Jomfruen, fordi denne simpelthen ikke har forstået, at der var gang i en flirt. Vores råd til dig er derfor at være lidt mindre kritisk, både over for dig selv og en partner. Tro mere på de signaler, du får, ser og hører – og lyt også til det, hvis dine venner siger, at nogen har et godt øje til dig. Det kræver mod at åbne op og kaste sig ud på dybt vand, men vi ved, du har det i dig."

Vægten: 24. september - 23. oktober

"Giv slip på fantasien om det perfekte par eller match – find ud af, hvad du ønsker fra et parforhold, og stå ved det, så du ikke ender med at gå på kompromis med dig selv blot for den gode stemnings skyld.

Der findes mange Vægte derude, som er afhængige af parforhold, fordi relationer til mennesker er enormt vigtige for dem. Derfor befinder de sig enten i et parforhold, hvor de går for meget på kompromis, fordi de ikke kan magte udfordringen, eller også er de i et forhold, hvor idealet om det perfekte er tydeligt, og når de så ikke får det, kan de finde på at flirte med andre, være sammen med naboen eller simpelthen bare smutte."

Skorpionen: 24. oktober - 22. november

"Skorpionen har et naturtalent for at mærke stemninger, og den kan nogen gange komme til at forvente, at andre også kan læse tanker og følelser, uden at der er blevet sagt noget. Men dette er altså ikke tilfældet, og derfor er vores råd til Skorpionen, at den skal turde åbne op og sætte ord på sit store behov for følelsesmæssig dybde, så den kan blive mødt i det behov. Hvis du er blevet såret, så øv dig i at give udtryk for dine sårede følelser i god tid, inden de hober sig op og ender i en eksplosion."

Skytten: 23. november - 21. december

"Skytten er eventyrlysten, optimistisk og har en kæmpe frihedstrang, og det kan nogen gange være svært at forene med et parforhold. Vores råd til Skytten er derfor, at den tidligt i forholdet skal kommunikere sit store behov for frihed i stedet for at ghoste, når det begynder at blive for seriøst. Fortæl, at du har brug for meget plads og personlig frihed, og at du til gengæld altid vil give det samme igen.

I stedet for at kræve, at en fysisk bagdør står åben, kan du lave en imaginær, så du sørger for at få den plads, du har brug for."

Stenbukken: 22. december - 20. januar

"Stenbukken er et ambitiøst og pligtopfyldende jordtegn, som vil gøre alt for, at dens kære har, hvad de skal bruge, og at alle basale, praktiske behov er på plads, før der kan slappes af. Derfor kan den nogle gange komme til at glemme, at det også er vigtigt at snakke om følelser, kigge hinanden i øjnene og nusse om partneren.

At klare alle de praktiske gøremål, som at ringe til forsikringen, vaske tøj, sørge for at huslejen er betalt, er for mange Stenbukke en måde at vise kærlighed på. Men udefra opfattes dette ikke altid så romantisk, så et godt råd vil være, at du også husker at kramme og købe blomster engang i mellem."

Vandbæreren: 21. januar - 19. februar

"Vandbæreren er helt sin egen. Den er yderst idealistisk, original og nærmest helt elektrisk i sin tankevirksomhed. Venskaber og fællesskaber betyder meget for Vandbæreren, også i parforhold, så det kan være en god idé at lede efter en partner, som du kan dele nogle af dine interesser med. Et råd fra os vil være at sænke idealerne lidt og huske at bruge energi på de nære relationer også. Vandbæreren har en kæmpe kærlighed til fællesskabet og hele menneskeheden, men nogle gange er der også brug for at zoome ind på det helt nære og dyrke det."

Fisken: 20. februar - 20. marts

"Fiskene er et empatisk, følsomt og kreativt vandtegn, som besidder en stor indlevelsesevne og intuition. Vores råd er, at du skal turde sætte ord på dit behov for at blive elsket, men også behovet for stimulans i et forhold. Fiskene har nemlig en evne til at forsvinde ind i sig selv (eller forsvinde fysisk), når den ikke føler sig stimuleret og set. Vær også opmærksom på, hvilke mennesker du tiltrækker, så du ikke bliver en trædepude for andre – du skal huske iltmasken til dig selv først, før du hjælper andre."