Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

vase © Finders Keepers

Gaveguide til Vægten

Har du en Vægt i dit liv, som fortjener en ekstra god gave? Vi giver dig her 10 bud på en fødselsdagsgave, som vil glæde næsten enhver Vægt.

Kender du en, som har fødselsdag mellem 24. september og 23. oktober? Så er personen Vægt i stjernetegn. Vægten er kendetegnet ved at have god stil og en fantastisk æstetisk sans, og så er den charmerende og meget socialt anlagt.

Har du en Vægt i dit liv, som fortjener en ekstra god gave? Så guider vi her til, hvad du kan give personen til den kommende fødselsdag. Husk også at tjekke vores gaveguides til Fisken, Løven og Krebsen.

Screen-Shot-2021-09-15-at-15.16.23 © Finders Keepers
1 / 5

Personer med stjernetegnet Vægten har en uovertruffen æstetisk sans. Det gælder også inden for boliginteriør, hvor Vægten sætter pris på smukke ting – for eksempel en pæn glasvase, der kan pynte i hjemmet.

STUDIO ABOUT hos Finderskeepers.dk
Glasvase
549 kr.

200206_CL_VÆGTEN_SÆT-538x656 © Crystal Lab
2 / 5

Alle krystaller knytter sig til ét eller flere stjernetegn, og du kan give Vægten en helt personlig gave med et krystalsæt, der passer netop til deres behov – eksempelvis med en prehnit matrix, der siges at skabe forbindelse til din kerne og hjælpe dig til at gøre det rigtige. Et godt match til Vægtens tendens til at være ubeslutsom.

CRYSTAL LAB
Krystalsæt
208 kr.

strobecream © Zalando
3 / 5

Vægtens æstetiske sans gælder ikke kun i hjemmet, men også når det gælder udseende, hvor de har en helt særlig evne til at indfange det eftertragtede 'effortless' udtryk. De vil derfor sætte pris på et lækkert skønhedsprodukt, der kan få huden til at gløde – eksempelvis Macs Strobe cream med lysreflekterende partikler.

MAC hos Zalando.dk
Strobe cream
119 kr.

ES_24-05-2021_91919 © Delphine
4 / 5

Vægten elsker at dele med andre – og det gælder alt fra tøj og sko til oplevelser. Invitér Vægten ud at spise på en af jeres yndlingsrestauranter eller en hyggelig vinbar – der findes masser af gode spisesteder på både Vesterbro, Frederiksberg og i Aarhus, som kan danne rammen for en hyggelig fælles oplevelse.

DELPHINE
Gavekort
fra 200 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-09.46.19 © Net-a-porter.com
5 / 5

Giv Vægten en personlig gave med et smukt smykke, der på diskret vis viser deres stjernetegn.

ALIGHIERI hos Net-a-porter.com
Ring med stjernetegn
ca. 2.417 kr.

Notesbog © Stilleben
1 / 5

Vægten er en god ven og vil kæmpe med næb og klør for dem, den holder af. Det betyder dog også, at Vægten af og til kan være mindre god til at tage sig af sig selv og egne behov. En dagbog kan derfor være en god måde for Vægten at tune ind på sig selv og sine følelser – og så gør det jo ikke noget, hvis dagbogen også pynter i hjemmet.

STILLEBEN
Notesbog
65 kr.

Screen-Shot-2021-09-22-at-12.41.42 © Magasin
2 / 5

Vægten elsker at omgive sig med luksus – også den hverdags-agtige af slagsen – og et lækkert duftlys vil næsten med garanti sikre dig en plads i Vægtens hjerte.

DIPTYQUE hos Magasin.dk
Duftlys
395 kr.

bathrobestriped_indigo_1 © Aiayu
3 / 5

En lækker kvalitetsbadekåbe i en fin farve eller et pænt mønster taler til Vægtens behov for luksus.

AIAYU
Badekåbe
1.695 kr.

0x500 © Saxo.dk
4 / 5

Er Vægten i dit liv interesseret i astrologi, kan du med fordel give personen en bog, der vil gøre dem klogere på deres stjernetegn.

STELLA ANDROMEDA hos Saxo.dk
Bog
114 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-09.59.43 © COS
5 / 5

En Vægt elsker at være social og vil ofte kunne spottes, mens de render rundt fra aftale til aftale. En lækker lædertaske, der kan indeholde det meste – fra en bærbar computer til lidt makeup og måske et par skiftesko, når de skal ud at spise om aftenen – vil derfor være en oplagt og skattet gave til Vægten.

COS
Tote i læder
1.950 kr.