Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Find gaveidéer til personer med stjernetegnet Jomfruen her. © HAY

Stjernetegn: Gaveguide til Jomfruen

Hvad skal man give en person med stjernetegnet Jomfruen i gave? Vi har her samlet 10 gaver, der næsten med garanti vil vække glæde hos enhver Jomfru.

Kender du det: Du skal købe en gave til en veninde, ven, søskende eller forælder – og er på komplet bar bund?

Hvis du snart skal til fødselsdag og ingen idé har om, hvad du skal give fødselsdagsbarnet i gave, så frygt ej. Er personen født mellem 23. august og 22. september, er vedkommende nemlig Jomfruen i stjernetegn – og vi har herunder samlet 10 gaveidéer, som næsten med garanti vil vække glæde hos enhver Jomfru.

Skal du i stedet til fødselsdag hos en Fisk, Krebs eller Løve, har vi også lavet lister med gaveidéer til både Fisken, Krebsen og Løven.

Husk også at læse dagens horoskop.

HAY bead basket
1 / 5

Jomfruen er perfektionist med stort P og elsker, at der er orden i sagerne – fra et velorganiseret skoskab til et nøje tilrettelagt smykkeskrin. En kurv, hvor der kan opbevares småting som strikketøj, magasiner eller børnenes legetøj er derfor en oplagt gaveidé til en person med stjernetegnet Jomfruen.

HAY hos Byflou.dk
Opbevaringskurv
1.039 kr. (før: 1.299 kr.)

57000021079611
2 / 5

Personer med Stjernetegnet Jomfruen er også perfektionister, når det gælder deres udseende, og det er vigtigt for en Jomfru, at både krop og ansigt emmer af renhed og skønhed. Forær personen en gua sha, der afslapper ansigtsmusklerne, reducerer rynker og generelt giver smukkere hud.

SMUK SKINCARE hos Magasin.dk
Gua sha af ametyst
379 kr.

Forær en person med stjernetegnet Jomfruen en dagbog, der kan skabe ro i sindet.
3 / 5

Jomfruen går ikke kun op i renhed, når det gælder kroppen, men også når det kommer til sindet. En person med stjernetegnet Jomfru er kendetegnet ved at have en misundelsesværdig indre ro og balance – og en dagbog, der ikke tager mere end fem minutter om dagen at udfylde, vil understøtte dens kendetegnende zen state of mind.

THE FIVE MINUTE JOURNAL hos Mindly.dk
Bog
399 kr.

Screen-Shot-2021-09-07-at-11.22.00
4 / 5

Jomfruen er kendt for at have sans for detaljen – også når det gælder indretningen i hjemmet. Forær personen en smuk kunstplakat, der vil please deres æstetiske sans.

POPPYKALAS hos Finderskeepers.dk
Kunstplakat 70 x 100 cm
745 kr.

Screen-Shot-2021-09-07-at-11.17.09
5 / 5

Personer med stjernetegnet Jomfruen elsker at tilbringe tid i naturen – og så går de op i sundhed. Forær personen en bog, som guider til naturens spiselige planter, så de kan lave sund og nærende mad med ingredienser, der er hentet i det fri.

DEN LILLE VILDE hos Coop.dk
Bog
220 kr.

Violinfigen © Lykkesholm.nu
1 / 5

Naturen er som bekendt vigtig for Jomfruen, som elsker at opholde sig der – men de fleste ved også, at det kan være svært at nå i en travl hverdag. Bring i stedet et lille stykke af naturen ind i Jomfruens hjem med en smuk, grøn plante, der vil bringe glæde hver dag.

LYKKESHOLM
Figentræ i keramikpotte
399 kr.

Et smukt smykke er altid en god gaveidé – særligt når smykket er personligt.
2 / 5

Et smukt smykke fra en af de dygtige danske guldsmede og smykkedesignere er altid en god gaveidé – særligt når smykket er personligt og fortæller en historie om den, der bærer det. Forær Jomfruen en halskæde med dens fødesten, der, alt efter om personen er født i august eller september, vil være enten en peridot eller en blå safir.

TRINE TUXEN
Halskæde med peridot
1.475 kr.

chanelneglelak
3 / 5

Jomfruen elsker som nævnt at føle sig velplejet fra inderst til yderst. Forær personen en smuk neglelak i en af årets største neglelakfarver: en varm kobbernuance.

CHANEL
Le vernis i chaïne d’or
220 kr.

Jomfruen markerer den årstid, hvor vi træder ind i efterårssæsonen. En kop, der kan bruges til at nyde en varm kop te indendørs, er en oplagt gaveidé.
4 / 5

Jomfruens fødselsdag ligger lige omkring den tid på året, hvor bladene begynder at dale fra træerne, og det er lig med masser af indendørs hygge. Forær Jomfruen en smuk stentøjskop, der vil kun vil gøre nydelsen ved en dampende varm kop kaffe på en kold efterårsdag endnu større.

LOLA MAYERAS hos Finderskeepers.dk
Gul kop
275 kr.

Køb en lækker striktrøje til Jomfruen, der har fødselsdag, når efterårssæsonen starter. © Ganni
5 / 5

Man kan ikke sige 'efterår' og 'indendørs hygge' uden også at nævne en af efterårets vigtigste accessories: striktrøjen. Jomfruen vil sætte pris på en lækker sweater, der ikke bare varmer i efterårssæsonen, men også er pæn.

GANNI
Pullover i alpakauld
2.199 kr.