Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Find de bedste gaver til stjernetegnet Skorpionen. © Net-a-porter.com

Stjernetegn: Gaveguide til Skorpionen

Kender du en person med stjernetegnet Skorpionen, der skal forkæles ekstra meget på sin fødselsdag i år? Vi guider her til 10 gaver, som vil falde i god jord hos enhver Skorpion.

Kender du en person, som har fødselsdag snart? Så er personen måske Skorpionen i stjernetegn. Skorpionen er det ottende tegn i dyrekredsen og er stjernetegnet for personer, som har fødselsdag mellem 24. oktober og 22. november.

Kender du en Skorpion, som skal forkæles, guider vi dig her til 10 gaver, som med garanti vil vække glæde. Husk også at tjekke vores gaveguide til Fisken, og læs dagens horoskop her.

Køb en pæn notesbog til personer med Stjernetegnet Skorpionen. © Butik.louisiana.dk
1 / 5

Skorpionen er et meget hemmelighedsfuldt stjernetegn – også når det kommer til deres følelsesliv, som de helst holder for sig selv. Giv Skorpionen en fin notesbog, som de kan bruge til at bearbejde og forstå deres følelser.

LIBERTY hos Louisiana.dk
Notesbøger 2-pak
129 kr.

Giv et samtalespil som dette kortspil i gave til Skorpionen. © Urban Outfitters
2 / 5

Skorpionen er et af de mest intense stjernetegn, og man kan være sikker på, at samtalen vil blive spændende, hvis der er en Skorpion iblandt selskabet – blandt andet fordi Skorpionen er meget lidt bange for at tale om tabuer. De vil derfor også elske et samtalespil, som kan sætte gang i aftenen.

URBAN OUTFITTERS
Kortspil
193 kr.

Giv Skorpionen en smuk halskæde, så de kan vise omverdenen deres stjernetegn på en fin og subtil måde. © Net-a-porter.com
3 / 5

Giv Skorpionen en smuk stjernetegnshalskæde, så de kan vise omverdenen deres stjernetegn på en fin og subtil måde.

BROOKE GREGSON hos Net-a-porter.com
Guldhalskæde med diamanter
17.982 kr.

Giv Skorpionen i stjernetegnets farve, rød. © Mytheresa.com
4 / 5

Flere nuancer af rød – rustrød, skarlagensrød og postkasserød – knytter sig til stjernetegnet Skorpionen. Giv personen en lækker sweater i farven, som de kan gå efteråret i møde med.

ISABEL MARANT hos Mytheresa.com
Striktrøje
3.646 kr.

Orgasm blush NARS © Sephora
5 / 5

Skorpionen opfattes ofte som det mest sexede stjernetegn, og de elsker at have lange samtaler om sex og lidenskab. Skorpionen vil derfor også sætte pris på lidt lækker makeup med et sjovt ordspil a la denne blush-palette fra Nars.

NARS hos Sephora.dk
Orgasm on the beach cheek palette
409 kr.

Blåt undertøj fra ARKET. © ARKET
1 / 5

Et lækkert sæt undertøj, som taler til Skorpionens sexede og sensuelle side.

ARKET
Bh 290 kr.
Trusser 125 kr.

Tarotbog til Skorpionen © Saxo.dk
2 / 5

Skorpionen er et utroligt intuitivt stjernetegn og kan være meget i kontakt med deres spirituelle side. De vil derfor også elske en bog med et spirituelt tema – eksempelvis en indføring i tarotkortenes verden.

CLAIRE GOODCHILD hos Tales.dk
'Modern Tarot Reader'
202 kr.

Giv Skorpionen en øjencreme i gave. © Aesop
3 / 5

Skorpionen har en tendens til at holde sine følelser – og dermed også sine bekymringer – inde, og derfor kan de have brug for en anledning til at tage sig lidt af sig selv. Giv Skorpionen en gave, der lægger op til self care – for eksempel en hydrerende og beroligende øjencreme.

AESOP
Øjencreme
600 kr.

Solbriller fra Loewe © Brown's
4 / 5

Skorpionen er som nævnt et af de mest hemmelighedsfulde stjernetegn – og de vil derfor også elske et par cool solbriller, som de kan gemme sig bag.

LOEWE hos Brownsfashion.com
Solbriller
2.881 kr.

choko © Nemlig.com
5 / 5

Skorpionen kan hurtigt gøre sine omgivelser usikre på dem: Det ene øjeblik kan man føle sig helt sikker på, hvor man har en Skorpion, og det andet øjeblik det modsatte. Har personen en sød tand, er denne chokolade en oplagt mindre gave, da den både er sød og salt – præcis som Skorpionen selv.

TONY'S CHOCOLONELY hos Nemlig.com
Chokolade med saltkaramel
50 kr.