Hvordan er stjernetegnet Krebsens personlighed? Læs med her.

Stjernetegnet Krebs: Det skal du vide om Krebsen

Hvordan er stjernetegnet Krebsens personlighed? Hvad er Krebsens styrker og udfordringer, hvem passer Krebsen sammen med, og hvad siger dagens horoskop? Læs med her.

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Element: Vandtegn

Stjernetegnet Krebs – på latinsk Cancer – er det fjerde tegn i dyrekredsen. Krebsen er kendetegnet ved et hårdt ydre og et blødt indre. Når først skallen er brudt, venter der ubetinget kærlighed og en virkelig trofast ven.

På denne side kan du blive klogere på Krebsen og dens personlighed. Hvad er stjernetegnets kendetegn, styrker og udfordringer, og hvem passer en Krebsen sammen med? Måske er dit stjernetegn Krebsen – og i så fald kan det være både underholdende og lærerigt at se, om stjernernes analyse passer på dig.

Krebsens personlighed

Krebsen er mange ting, men først og fremmeste et stort familiemenneske. Man kan være sikker på, at Krebsen til hver en tid vil vægte familien og dens venner højest og vil gøre alt for dem, der står den nær. For personer med stjernetegnet Krebsen betyder hjemmet derfor også meget. Hjemmet er dens base, hvor den føler sig helt tryg. Krebsen bruger derfor meget tid på at gøre hjemmet hyggeligt og indbydende. Det bedste, Krebsen ved, er, at dens familie og venner føler sig godt tilpas, når de besøger den.

Personer med Krebsen som stjernetegn kan nogle gange være lidt svære at blive kloge på. For på den ene side er en Krebs kendetegnet ved at være enormt følsom, men den viser det kun til andre, når den føler sig helt tryg i deres selskab. Krebsen har et rigt indre følelsesliv, og dens følelser er meget vigtige for den. Det betyder, at personer med stjernetegnet Krebs ofte har en stærk intuition, som de lytter meget til, når de skal træffe beslutninger.

Krebsen er kreativ og elsker at have små hobby-projekter, som den kan hygge sig med. Det kan være alt fra strikketøjtil akvarelmaling. En Krebs elsker desuden at være ved eller i vandet – der er den i sit rette element og kan slappe af. Det, Krebsen sætter allerstørst pris på her i livet, er at kunne hjælpe dens venner og familie – det betyder alt for den.

En Krebs bryder sig ikke om, at man kritiserer dens venner eller familie – det kan virkelig få den op i det røde felt. Krebsen kan også have tendens til at være en smule humørsyg, og det kan hurtigt skifte, om den er glad eller sur. Det skiftende humør kan skyldes, at Krebsen kan føle, at andre er ‘ude efter den’, hvilket ofte slet ikke er tilfældet.

Læs også dagens horoskop her.

Krebsens styrker og udfordringer

Styrker
Krebsen er en virkelig loyal ven, som du kan være sikker på at have hele livet. Den er også god til at håndtere følelser og er yderst sympatisk. Krebsen har desuden en virkelig god fantasi, og så er den ihærdig, vedholdende og flittig.

Udfordringer
Krebsen kan have tendens til at være pessimistisk anlagt, ligesom den også kan være mistænksom. En Krebs kan også kæmpe med at føle sig usikker og har brug for bekræftelse fra andre. Krebsen kan også virke manipulerende.

Hvem passer Krebsen sammen med?

Krebsen svinger godt sammen med de to andre vandtegn, som er Skorpionen og Fisken. Derudover er Tyren og Krebsen også et rigtig godt match, og den har også meget til fælles med Jomfruen. Krebsens descendant er Stenbukken.

Kilder: Astrology, Horoscope, Magichoroscope, Horoskopnet.