Læs mere om stjernetegnet Skorpionen her.

Stjernetegnet Skorpion: Det skal du vide om Skorpionen

Hvordan er stjernetegnet Skorpionens personlighed? Hvad er Skorpionens styrker og udfordringer, hvem passer Skorpionen sammen med, og hvad siger dagens horoskop? Læs med her.

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Element: Vandtegn

Stjernetegnet Skorpion – på latinsk Scorpio – er det ottende tegn i dyrekredsen. Skorpionen er er super intens, og man kan være sikker på, at samtalen bliver spændende, når der er en Skorpion i selskabet.

På denne side kan du blive klogere på Skorpionen og dens personlighed. Hvad er stjernetegnets kendetegn, styrker og udfordringer, og hvem passer en Skorpion sammen med? Måske er dit stjernetegn Skorpionen – og i så fald kan det være både underholdende og lærerigt at se, om stjernernes analyse passer på dig.

Skorpionens personlighed

Skorpionen siges at være det mest hemmelighedsfulde stjernetegn. Man kan det ene øjeblik føle sig helt sikker på, hvor man har en Skorpion, og det andet øjeblik det modsatte. Skorpionen kan lide at lege med sin identitet og genopfinder gerne sig selv, hvis den finder det nødvendigt. Det hænger sammen med, at Skorpionen er meget fantasifuld. En Skorpion er også lidenskabelig, vedholdende og stædig.

Skorpionen er meget i kontakt med sine følelser, men på en helt anderledes måde end de to andre vandtegn. Skorpionen vil nemlig helst holde sine følelser for sig selv. Den kan bedst lide at løse problemerne inde i sig selv uden indblanding fra andre. Til gengæld elsker den at lytte til sine venners problemer og er altid klar til at hjælpe en ven i nød. Skorpionen sætter også stor pris på lange venskaber og gør meget for at vedligeholde dem.

Personer med stjernetegnet Skorpionen er alt andet end bange for at tale om tabuer, og stod det til Skorpionen, så talte vi alle sammen meget mere om de tabuer, der eksisterer i vores samfund. Det er især her, at Skorpionens intense side kommer til udtryk. En Skorpion kan nemt bruge flere timer på at have intense samtaler om sex, døden, psykisk sygdom og så videre.

Skorpionen elsker, når man siger sandheden, og bryder sig altså ikke som folk, der er uærlige eller lyver. Den kan også godt lide at have ret, og så kan den have en drillende natur. En Skorpion er fantastisk til at holde på hemmeligheder, og den kan ikke lide, når andre ikke er lige så gode til at holde på hemmeligheder, som den selv er.

Læs også dagens horoskop her.

Skorpionens styrker og udfordringer

Styrker
Skorpionen er et meget stærkt og ressourcefuldt tegn. Den er også modig, og så ved den, hvad den vil. Derudover har personer med stjernetegnet Skorpionen en stærk intuition, nærmest en sjette sans. Den er loyal og en ægte ven.

Udfordringer
Skorpionen kan have problemer med mistillid, når den indgår nye relationer. En Skorpion kan også have tendens til blive jaloux. Dens hemmelighedsfulde side kan engang imellem blive for fremtrædende, så andre føler, at de ikke kan komme ind på livet af Skorpionen.

Hvem passer Skorpionen sammen med?

Skorpionen passer godt sammen med vandtegnene Krebsen og Fisken. Den kommer også godt ud af det med de to jordtegn Jomfruen og Stenbukken. Den descendant er Tyren.

Kilder: Astrology, Horoscope, Magichoroscope, Horoskopnet.